Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Earth

Új megjelenés: Earth
Végy egy kis szigetet, válassz hozzá klímát és egy ahhoz illő ökoszisztémát

Earth társasjáték

 

Végy egy kis szigetet, válassz hozzá klímát és egy ahhoz illő ökoszisztémát – és állj neki felépíteni! Nem kell ehhez istenné válni, elég, ha játékostársakként ültök asztalhoz az Earth című társasjátékkal… ami nemsokára magyarul is megjelenik majd a Gémklub kiadásában!

És mit tud az Earth, azon kívül, hogy a borítója és a kártyái szemet gyönyörködtetőek? Minden játékos a saját szigetén épít egy 4x4-es tablót, ahol minden kártyának megvan a helye és szerepe – na nem csak „földrajzilag”, hanem a kialakuló természet „termelésében”. Termőtalajt, növényeket és a növekedéshez szükséges erőforrásokat kell gyűjtsetek, majd ültetni, komposztálni, locsolni, majd a növekedést biztosítani – növényi magokkal és talajjal.

Építsük együtt a természetet – de egymással versenyezve! Ez lehetne a mottója ennek a társasjátéknak. És az együtt itt a választási mechanizmusra utal, ugyanis (a Puerto Rico-hoz hasonlóan) az aktív játékos által választott akciót a többiek is végrehajthatják – egy kicsit gyengébb hatással.

Ez az összetettebb családi játék nem csak a kinézete vagy a több száz kártyának köszönhetően benne rejlő végtelen számú lehetőség, de a változatos játékvégi pontszerzési lehetőség miatt is ott kell legyen majd mindenkinek a polcán, aki szereti a  társasjátékokat (és a természetet)!

Earth társasjáték