Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Explorers of Navoria

Navoria varázslatos földjén új kontinensek emelkedtek ki a tengerből. A tanács felhívására ti kerekedtek útra, hogy felfedezzétek az ismeretlen területeket, és hírnevet szerezzetek magatoknak. Toborozzatok városlakókat a csapatotokba, gyűjtsetek útravalót és fedezzetek fel ti értékesebb területeket!

Ezzel a történettel léphettek be az Explorers of Navoria színpompás világába. Ebben a családi stratégiai játékban munkásokat helyeztek le, azaz akciókorongokat, és csak ezek segítségével vehettek el a mesevilág különbözői fajait képviselő kártyákat – ha a többiek meg nem előznek. A közös zsákból ugyanis párosával kell húzni a korongokat, és az egyik a városközpontba kerül, ahonnan a többiek is elvehetik, hogy ők is szert tegyenek egy kártyára.
A forduló következő lépéseként a kártyáknál használt korongokat munkásként helyezhetitek le, hogy ellátmányt szerezzetek, vagy folytassátok a felfedezést az erdőségekben, sivatagos és jeges tájakon.

Az Explorers of Navoria gyönyörű színei mögött egy könnyed versenyfutás rejlik, barátságos figuráival akár már 8 éves kortól is közelebbi ismeretségbe kerülhettek. A legfeljebb egy órás kalandra 2025-ig kell várjatok, akkorra hozzuk el nektek a magyar kiadást!