Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Floe

Süvít a jeges szél, csikorognak az egymásnak torlódó jégtáblák, a bátor kalandorok mégis útra kelnek, hogy felfedezzék a falu környékét – bár a hínárleves csábítóan gőzölög az asztalon…

Rajtatok áll, vitorlát bontotok-e, hogy felfedezzétek a jeges szigeteket, bejárjátok-e a számtalan jégbarlangot, megkűzdtök-e az azokat őrző szörnyekkel, csak hogy megtaláljátok az elfeledett kincseket. Megéri a kockázat! Gyűjtsetek hát az úthoz szükséges erőforrásokat, készüljetek fel a hidegre, amely kiűzhet belőletek minden melegséget, és kénytelen-kelletlen visszatérhettek a faluba felmelegedni és az új útra felkészülni.

Ez a Floe című társasjátékban a feladatotok, amelyet olyan neves társasjátéktervezők készítettek, akiknek a nevéhez köthető a Parks, az Unconscious Mind és a Kozmopolip. És a játék gyönyörű illusztrációját nem más készítette, mint Andrew Bosley, aki megteremtette az Everdell világát, így ugyanaz a mesés hangulat veszi körül a játékosokat, mint ha az Örökvölgyben lenne. Készüljetek hát a mesés utazásra – van időtök alaposan fel (vagyis rá)készülni, mert a Floe magyar kiadását csak jövőre hozzuk el nektek!