Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: HOMÁLYRÉV – AZ OROSZLÁNFALKA

Új megjelenés: HOMÁLYRÉV – AZ OROSZLÁNFALKA A 2021. év első bejelentése az év első napján: A BGG top 1. társasjátéka, a Homályrév magyarul folytatódik a Gémklub kiadásában!

Homályrév - Az oroszlánfalka

Nagy öröm volt számunkra, hogy láthattuk, milyen jó fogadtatást kapott a Homályrév. Büszkén jelentjük, hogy idén a Gémklub elhozza nektek a folytatást HOMÁLYRÉV – AZ OROSZLÁNFALKA címmel.

Véget értek a kalandjaitok Homályrévben? Még el sem kezdődtek? Mert túl nagy a doboz, túl összetett a játék, túl nagy lépés lenne belevágni? Nos, akkor a HOMÁLYRÉV – AZ OROSZLÁNFALKA éppen a ti asztalotokra készült!

Ez az önállóan játszható, kompakt folytatás 4 új karakterrel érkezik az év végén (amelyekkel természetesen az alapjátékot is játszhatjátok), valamint 16-féle új szörnnyel és egy 25 fejezetes kampánnyal, amelynek történései időrendben megelőzik mindazt, ami a Homályrév alapjátékban történt.

Ráadásul a betanulásra is 5 teljes fejezet áll rendelkezésünkre, hogy azok, akiknek a Homályrév egy nekifutásból túl nagy falat lett volna, ebbe már bátran belevághassák a fejszéjüket ;)

 

Homályrév - Az oroszlánfalka