Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Life of the Amazonia

2023. 10. 25. 14:48:53

Újabb zöld játék? Úgy bizony! - de ilyen cuki (és látványos) tarka állatmeeple-öket még nem láttatok!

A feladatotok az lesz, hogy felvirágoztassatok egy darabka dzsungelt. Építsétek össze a megfelelő élőhelyet, majd népesítsétek be állatokkal, növényekkel, lehetőleg úgy, hogy ezek szinergiában legyenek egymással!

Minden állatfajnak más-más igényei vannak az élőhelyüket illetően, de okos stratégiával ezek az igények összehangolhatók. A pontszerzéshez több út is vezet, és persze a különböző bónuszokra is érdemes odafigyelni a játék során. A dinamikus játékmenet és stratégiai mélység mellett a hangulatról színes-nyomott meeple-ök gondoskodnak, ezeknek hála tényleg a szemetek előtt lesz egyre színesebb a dzsungel! Várjátok már? 2024 2. negyedévében érkezik a stratégiai társasjáték.

Vajon a Ti dzsungeletekben melyik állatból lesz a legtöbb?