Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Looot

ZSÁKMÁÁÁNY! – ordítják a vikingek, ahogy elözönlik a partot. Viszik, amit látnak, felprédálnak falvakat, őrtornyokat, várakat. És bár egymást érik a harcos csapatok, a klánok között verseny folyik: melyikük szerezz több és értékesebb zsákmányt!

A Looot könnyed hangulatú társasjáték, amelyben a hosszúhajóktól kiindulva tehetik le a játékosok vikingjeiket, egyesével, egymás után. Minden elfoglalt terület zsákmánylapkát ad: bárányt, fát, aranyat. Ezeket aztán el is helyezik saját falujukban, ugyanúgy egy-egy területre téve. De nem akárhová: a viking falu minden épülete csak akkor hoz dicsőséget (na jó, pontot), ha a megfelelő zsákmány veszi körbe.

És hogy hová tehetik le a meghódított területen a harcosokat? Bármelyik, korábban letett harcos mellé! Így nagyon kell figyelni a vetélytárs klánokat, vajon mit terveznek következőnek megsarcolni – ha ügyesen várnak ki, egy lépéssel több falut, vagy akár őrtornyokat, várakat is megszerezhetnek!

A verseny itt még nem ért véget: a zsákmány még értékesebb, ha közben újabb hosszúhajót választanak maguknak, amelyek egy-egy zsákmányfajtát tesznek értékesebbé. Amennyiben sikerül a falutáblájukon a megfelelő zsákmánnyal köríteni – ugyanúgy, ahogy a már ott álló épületeket!

Ha egy félórás, könnyed játékra vágytok, amelyben vikingként futtok versenyt, ki osztja be jobban harcosait a meghódított területen, ez a jó hírünk: a Looot, a Gigamic – az Akropolisz kiadójának – legújabb játéka nemsokára magyarul is meg fog jelenni. Csak őszig kell várjatok, míg a sárkányos orrdísz megjelenik a horizonton!