Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Luna Maris társasjáték

Luna Maris társasjáték

Nehéz a bányászok élete… és hiába kisebb a gravitáció, a Holdon sem könnyű! Ott minden akció oxigénba kerül, helyben kell megtermelni az ennivalót, mert a Föld messze van, és minden fejlesztéshez a szakértők segítsége kell. És még ennél is összetettebb a feladat, amit kipróbálhattok majd a Luna Maris magyar kiadásában, amelyet a Gémklub hoz el nektek!

A Luna Maris egy összetett stratégiai játék, amelyben mindannyian egy saját szakértői csapatot (azaz 1 db meeple-t) mozgattok egy holdbázis lakóegységei között, hogy az adott egységben lévő akciót használhassátok. Csak fel kell kapcsoljátok a villanyt – és már a többiek is használhatják azt az egységet! Ne aggódjatok, győzelmi pontot kaptok cserébe! Kombináljátok jól össze a lapjaitokat, fejlesszétek a technológiákat, termesszetek minél több zöldséget, hogy a kijátszott szakértő-kártyákat újra a kezetekbe vehessétek, és osszátok be az oxigént, mert egyes feladatok nagyon stresszesek, több levegőbe kerülnek majd nektek!

Ha szeretnétek eljutni a Hold felszínére, hogy azon vasat és titánt bányásszatok, és összemérjétek az erőtöket a többiekkel, csak addig kell várjatok, míg el nem hozzuk nektek ezt az izgalmas és hangulatos stratégiai játékot: a Luna Maris-t!

Luna Maris társasjáték