Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Oltréé társasjáték

Új megjelenés: Oltréé társasjáték
Egy birodalom romjai között elkötelezett őrszemek róják az utakat...

Oltréé

Egy birodalom romjai között elkötelezett őrszemek róják az utakat, hogy fenntartsák a békét és a rendet. Ezek a járőrök ti magatok lehettek, vegyétek hát magatokhoz a megbízatást, induljatok el, és vessétek bele magatokat a kalandokba az őrszemek csatakiáltásával: Oltréé!

Bizony, nemsokára belekóstolhattok azokba az élményekbe, amit az Oltréé című játék nyújt, ugyanis megjelenik magyarul is, a Gémklub kiadásában! Ebben a történetvezérelt fantasy-játékban változatos történetek várnak, és krónikáról-krónikára kell helyt állnotok: egy romos erőd falainak javítása közben a környékbelieket kell megvédeni kellemetlen eseményektől, így fényesítve presztízseteket, ami létfontosságú – ha hírnevetek erősen megkopik, segítséget sem kaptok a környék falvaiból!

Készüljetek tehát, mert a Vincent Dutrait gyönyörű illusztrációival teli kooperatív játékban több nehézségi fokozatban élhetitek át (túl…) a kalandokat, amelyeket a közeljövőben magyarul játszhattok majd le!

Oltréé