Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: River Valley Glassworks

Nicsak, milyen szépen csillogó kavicsok vannak a patakban! Nem is kavicsok: a víz által kerekre csiszolt üvegdarabkák azok! Mindegyik olyan, mint egy kis színes drágakő! Nem csoda, ha az erdő lakói rendszeresen a patakhoz járnak, hogy gyűjteményüket újabb csodaszép darabbal egészítsék ki!

Ti is érzitek a friss levegőt, halljátok a patak csörgedezését? Engem elvarázsolt a kép – pláne, hogy a kis erdőlakókat, akik a patakhoz járnak, az Everdell illusztrátora, Andrew Bosley álmodta meg. Hasonló bájos kis állatok töltik meg a River Valley Glassworks dobozát, mint az Örökfa árnyékában gyülekező kártyákat.

A River Valley Glassworks nem csak az Everdell-rajongók táborát fogja meggyőzni. Ebben a játékban ugyanis az lesz a célotok, hogy minél többféle színű, és egy színből minél több üvegdarabkát gyűjtsetek. Persze nem többet, mint amennyi hely van számukra, mert azért bizony pontlevonás jár.

Nem tudom, az előző bekezdésről kinek jutott eszébe Portugália, de a River Valley Glassworks trükkje más, mint az Azulé. Persze itt is egymás elől halásszuk el a színes játékelemeket (és látjuk is, a másiknak mi kellene), de ebben a játékban az a trükk, hogy a zsákból húzott új daraboktól függ, melyik folyólapka tartalmával tudjuk kiegészíteni gyűjteményünket. És a víz is állandóan mozog…

Ha szeretitek a szemet gyönyörködtető, könnyed és gyors (fél-háromnegyed órás) családi játékokat, akkor idén ezzel a játékkal bővülhet a ti (nem üveg-, hanem társas)gyűjteményetek: elhozzuk nektek magyarul a River Valley Glassworks-öt!