Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Summoner Wars: Fungal Dwarves kiegészítő

Úgy érzitek már mesterien töltitek a Szavannaelfek nőstényoroszlánjait és rinocéroszait? Uraljátok a Tudattörők képességátvitelét és akaratátvitelét? Harcoltatok az Előőrs fényes csapatával? Akkor nektek nem kell elmagyarázni, hogy a Summoner Wars egy kétfős fantasy játék, amelyben a cél az, hogy elpusztítsátok az ellenfél idézőjét, aki újabb és újabb egységeket tud a pakliból elővarázsolni – egészen addig, amíg az a pakli ki nem merül. A lapokból el is dobhat a játékos, csak hogy több mágiapontja legyen, amivel újabb egységeket idézhet meg.

A jó hír az, hogy a szenzációs hangulatú „mágus sakk” nemsokára újabb lehetőségekkel bővül, ugyanis az alapjátékban szereplő 6 frakció mellé megjelenik magyarul a Summoner Wars: Fungal Dwarves csapata is, akik spórát és mételyt hintenek, stimulálják és gyógyítják saját egységeiket.
És a jó hír az, hogy nem ez lesz az egyetlen frakció, amely még idén meg fog jelenni a Gémklub kiadásában magyarul…

Summoner Wars: Fungal Dwarves