Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Survive the Island

Kis csapatod megtalálta a kincset, ami miatt feltúrtátok a szigetet – siker! Csakhogy talpatok alatt megmozdult a föld, ami a közelgő vulkánkitörés előjele. Indulnotok kell hát… de utatokat állják ősi, óriási lények. És ha ez nem lenne elég, a sziget lassan süllyedni is kezd.

Ez nem valami rossz vicc, hanem a Survive the Island című játék felütése, amely a túlélős játékokkal szemben nem egy kooperatív társasjáték. A játékot ugyanis az nyeri, aki kalandorcsapatával a többieknél többet érő kincseket tud kimenteni. Vagyis nem kell nagyon meglepődnie senkinek, ha a maradék tutajra nem engedik fel vetélytársaikat…

A Survive the Island-ban egy izgalmas és mókás vetélkedést élhettek át, mert kalandoraitokra egyszerre jelent veszélyt az emelkedő vízszint és a tengeri sárkányok és kaidzsúk támadása. Szerencsére a sziget területének csökkenésével a játékosok olyan képességekhez juthatnak, amelyek a későbbiekben segítségükre lehetnek.

És hogy mindez egy élvezetes játékmenetben egyesül, arról a játék készítője, Julian Courtland-Smith gondoskodik. Túlélő(szigete)s játékok sorát alkotta már meg, és a nemsokára magyarul megjelenő Survive the Island azok ötleteit egyesíti. Már csak az őszt kell kivárnotok, hogy elhozzuk nektek a magyar kiadást – hogy ti is bizonyíthassátok, a többieknél gyorsabban tudtok futni, és ügyesebben kerülgetitek a szörnyeket!