Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: The Search for Lost Species

Napsütés, tengerpart, őserdő, csónakázás és séta – nem, nem a következő nyaralás brosúráját tervezzük éppen. Bár a körülmények ilyen idilliek, most az lenne a cél, hogy eltűnőben lévő fajokat találjunk egy távoli szigeten. És hogy melyeket? Kizárólag ti tudhatjátok meg, ha ügyesen zártok ki információkat. Mert amiről szó van, az Az X bolygó nyomában című játék testvére, a The Search for Lost Species!

Szeretnénk, ha nem csak a csillagok között kéne ismeretlen égitesteket keresgélnetek, hanem itt a Földön is segítenétek kihalóban lévő fajokat megtalálni – ezért elhozzuk nektek magyarul a The Search for Lost Species-t! Itt nem a nap körül fog forogni minden, szabadon választhattok, melyik irányban kalandoztok a szigeten. Ha megnézitek a táblát, rá lesztek Catan-va: a gyönyörű táblán hatszögek osztják a tájat, amelyen barangolva keresgélhettek.

De nem csak természet vesz titeket körül: városokat is meglátogathattok. És majd akartok is, mert egyrészt információt tudtok ott gyűjteni, másrészt fejlesztésekhez juthattok, amelyek azonnali segítséget nyújthatnak, de adhatnak játékvégi pontokat is…

Ha szeretitek a deduktív logikai játékokat, amelyek ráadásul gyönyörűek is, ez a játék biztos megszólít majd titeket. A játék gyönyörű, és bár a parti közben füstölög mindenki agya, nagyon jó a játék flow-ja. A dobozban több (hat) keresendő játék rejtőzik, ez is biztosítja, hogy két alkalom teljesen eltérő legyen, és élvezetes kihívás legyen minden parti.

Futottunk már oly sok mindenért versenyt – már úgy értem, mi társasjátékosok – de most nem a garázsvásárokról van szó, hanem az eltűnőben lévő állatfajokról! Idén ősszel ki is próbálhatjátok, ha megjön a The Search for Lost Species magyar kiadása!