Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: The Vale of Eternity

Lépj be a szörnyek, szellemek és istenek világába! … és tanuld meg okosan megszelidíteni a 70 mitológiai lényt a Sárkányok völgyében! Szalamandra, Succubus, Asmodeus, Hidra és Leviatán csak arra várnak a pakliban, hogy az őket a kezében tartó játékos kijátssza őket a kezéből, hogy kiélhessék a képességüket – amivel a játékost segítik még több kristály vagy még több pontot szerezni!

Persze ezek a lények aztán egymást is segíthetik, hogy újabb pontok és kristályok üssék a játékos markát. Csak hogy minden fordulóban kizárólag annyi kártya fekhet kijátszva hősünk, azaz a játékos előtt, ahányadik fordulóban tart a játék. És a megszelídítésükre szolgáló kristályból is csak 4 lehet a kezében – igaz, ezek 3 különböző értéket képviselnek…

Vajon ki gazdálkodik ügyesebben, ki idézi meg okosabb sorrendben a mítikus lényeket? A Vale of Eternity egy okos, könnyed stratégiai játék, ami élvezetes kihívás elé fogja állítani az egymással vetélkedő családtagokat – vagy az ízletes fillereket kereső gémereket! Fogja, ugyanis 2024 elején elhozzuk nektek magyarul, és ti is beléphettek a Sárkányok völgyébe!