Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Ticket to Ride: Párizs

2024. 03. 28. 09:32:01

Ki ne vágyna a pezsgő Champs-Élysées-re, ne nézne fel a Notre-Dame tornyaira a templom előtt állva – vagy nézne le a városra a Montmartre tetején állva? És mennyivel szédületesebb lenne ez az élmény, ha mindezt a XX. század húszas éveiben élhetnénk át, automobilokkal, omnibuszokkal és villamosokkal, amelyeknek a tetején utazva bámészkodhatnánk?

Ha magával ragadott a hangulat, nem kell sokáig várj, hogy átélhesd mindezt – mert áprilisban jön magyarul a Ticket to Ride: Párizs, amelyben bejárhatod a fénykorát élő francia főváros utcáit, és különböző járműkártyák segítségével összeköthesd legfontosabb látványosságait!

Ebben a könnyed családi társasjátékban a játékosok színes járműkártyákat gyűjtenek, hogy azok segítségével buszokat tegyenek le az azonos színű szakaszokra. Így nem csak magukért a szakaszokért kapnak pontokat, de több szakasz segítségével teljesíthetnek célkártyákat is! Sőt, ha összegyűjtenek 3, a francia trikolór színeinek megfelelő járműkártyát, extra jutalmat kaphatnak!

Ha szereted a könnyed családi játékokat, pláne, ha szereted a világszerte népszerű Ticket to Ride játékcsaládot, nemsokára te is játszhatsz a Ticket to Ride: Párizs magyar kiadásával, amely az egyik legsikeresebb családi társasjátéknak, a Ticket to Ride: Európának a kompakt és rövidebb játékidejű verziója. Készítsd az útleveled, tavasz végén te is felkerekedhetsz az útra!