Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Villamosdilemma: Vakációs kiegészítő

Kezed a váltókaron, hogyan döntenél, ki haljon meg? Az utolsó élő unikornis, vagy a következő Picasso? Egy tűzoltóbrigád kiscicamentés közben, vagy egy bagoly, csőrében a felvételi értesítéseddel a varázslóiskolába? Egy nemrég megözvegyült, háromlányos apuka, vagy hallássérült gyerekek nyári tábora?
Ember legyen a talpán, aki itt könnyen hoz döntést – pláne ha az eszement játékostársai lököttebbnél lököttebb kártyákkal és indokokkal támasztják alá, miért ne az ő vágányuk felé irányítsd a járművet…

Lehet, hogy te azok közé tartozol, kedves Olvasó, akik a fenti sorok alapján nem tudják, hogy a fenti leírás a Villamosdillema című partijáték alaphelyzetét festi le. De ha már tudtad, és kaján mosollyal futottál át az első bekezdésen, akkor sem tudod még, hogy a kis dobozból előkerülő tengernyi kártyát nemsokára meg tudod tolni még egy tenger(part)nyi adaggal!

Ugyanis készül már a fordítása a Villamosdilemma Vakációs kiegészítőjének! Nemsokára ti is vigyorogva morfondírozhattok, hogy kit mentsetek meg: egy hagyományőrző nénit vagy egy nászúton lévő házaspárt? Az összes francia bort vagy a pisai ferde tornyot?

Szívesen dilemmáztok sínpárok felett, szívesen nevetitek magatokat betegre beteges poénokon? Akkor készüljetek a következő megállóra: a Villamosdilemma Vakációs kiegészítőjére!