Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Wondrous Creatures

Amikor a kereskedőhajó egy addig ismeretlen, világító csőrű madarat kezdett el követni, maguk sem gondolták, milyen varázslatos szigetre találnak… Az aljnövényzetben kis szőrgolyók cikáztak, rémisztő agyarú hüllők sütkéreztek a tisztásokon, növényformájú majmok kapaszkodtak a fákon, egy fel nem térképezett és csodálatos világ tárult a szemük elé!
A fantasztikus hírre most mindannyian felkerekedhettek, hogy magatok is megismerhessétek és felfedezhessétek ezt a mesebeli és meseszép szigetet!

A Wondrous Creatures játékosaiként léphettek erre a különös földre, hogy óriás hátasokat irányítva minél több mintát, tojást és energiát gyűjtsetek, hogy a megismert állatokat aktiválva még több különlegességet fedezhessetek fel!


Ebben a társasjátékban a játékosok a különleges teremtményeket kártyák formájában gyűjthetik, ha képesek a megfelelő táplálékkal ellátni őket. A kártyákból láncban működtethetik, emellett a többi felfedezővel versenyeznek azon, ki figyel meg a különböző állatfajtákból hamarabb bizonyos mennyiségűt, vagy gyűjt össze több tojást (persze mielőtt még kikeltetné őket).

A játék különlegességét a tábla adja, melyet a játékosok folyamatosan fejleszthetnek új élőhelyek lerakásával, valamint a több területet lefedő „munkások” (óriás állatok), melyekről az őket meglovagoló, egyedi képességgel rendelkező kapitányok lepkeháló segítségével akár a szomszédos mezőkről is gyűjthetnek mintákat.

A Wondrous Creatures a sikeres Kickstarter-kampányt maga mögött tudó (és nemsokára magyarul is megjelenő) Life of Amazonia (Amazónia) kiadója készítette, és ahhoz hasonlóan családi stratégiai játék, amely egy csodás és csodaszép világba segít nektek elutazni. A Wondrous Creatures magyar nyelvű kiadása várhatóan jövőév elején érkezik!