Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Berobbanó cicák kiegészítő

2022. 02. 04. 13:33:10

Alig várjátok, hogy sátáni mosollyal nézhessétek, ahogy a barátaitok (vagy családtagjaitok) remegő kézzel húzzák fel a kártyát a körük végén? … vagy ők is hasonló kedves arckifejezéssel tukmálják rád ezt a kitüntető előjogot? Csak akkor olvasd ezt a hírt tovább, ha a fenti kérdésekre igen a válasz! Hogy miért? Mert már jön is a Berobbanó cicák, a Robbanó cicák elsőként megjelenő kiegészítője – magyarul!

És hogy mit is tud a Berobbanó cicák hozzátenni az alapjátékhoz? Újfajta akciókártyákat, a lehetőséget, hogy akár hatan is játszhassatok, egy szégyengallért, amit annak kell hordania, aki elsőként nem veszi észre, hogy ő következne – ő innentől élő körsorrend-jelzővé válik… És ne feledkezzünk el magáról a berobbanó cicáról, aki ellen még a hatástalanító lap sem ér semmit!

Figyelem, Robbanó cicák-rajongók! Nemsokára még több cica érkezik. És robbanás. És lézersugarak. Nem beszélve a kecskékről…