Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.990 Ft

Űrcsempészek

6.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (15)

Leírás

A legmenőbb csempészek villámgyorsan döntenek! Az Űrcsempészek magyar fejlesztésű gyorsasági-licitálós társasjáték. A játékosoknak az újonnan felfedezett galaxisokban kockáikkal kell licitálniuk a szállítási jogért, majd a galaxist a lehető leggyorsabban „elhagyni”, hogy minél több áruval tudják feltölteni készleteiket.

Vélemények

4.20
15 értékelés
(8)
(4)
(1)
(2)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 03. 14.
Gyerekekkel

Gyerekekkel szoktuk játszani, mert sok mindent fejleszt. Érdemes kipihenten játszani.
2019. 11. 24.
Értékelés

Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam a játékot. Hát csalódás volt. Több kört lejátszottunk, hátha csak a kezdetleges döcőgés az oka, de nem. Nem tudtam megszeretni. Ha taktikázni akarsz lemaradsz mindenről, ha gyors vagy néha azt se látod mire teszel... Ez nem az én játékom, de remélem mást meggyőzött.
2019. 11. 13.
értékelés

Én nagyon szerettem volna megszeretni ezt a játékot, de nem sikerült, többször próbálkoztam vele a fiam kedvéért, úgyhogy a szándék megvolt. Szép játék pedig, nincs agyonbonyolított szabály, de valahogy nem sikerült rájönnöm, mi az ami jó ebben a játékban. Mi a cél? Ha lecsapok egy bolygóra, akkor elfogy az energiám, mert ki kell fizetni és a színes kockák is fogynak. Viszont, ha elfogy az energia, akkor nem tudok foglalni semmit és a másik elviszi a bolygót. És a vége, ameddig mi még sosem jutottunk el, mert megszánt a fiam és abbahagyhattuk a játékot, hogy minden elfogyjon és legyen sok lapocskánk, vagyis bolygónk. Nem értem az egészet. Lehet, hogy teszek még egy próbát, de nagyon meg kell magam erőszakolnom, mert ha szóba jön, hogy mit játszunk, akkor már ott tartok, hogy mindegy, csak ezt ne.
2018. 06. 24.
Csak bele ne szédülj

Gyors és pörgős játék, végtelen variációval.
2018. 03. 07.
Izgalmas, pörgős játék

Én nagyon szeretem, a 7 éves sose akar ezzel játszani, aztán, amikor sikerül rávenni, fanyalog közben... amíg rá nem jön, ő nyert :D Kicsiknek elveheti elsőre a kedvét, hogy bonyolultnak tűnik- de valójában nem az.
2018. 01. 13.
Űrcsempészek

Pontosan nem tudom az okát, de nem bírtuk megszeretni. Pörgős, egyszerű szabályokkal, de közben pedig nem annyira izgalmas. Aki a szép, látványos játékokat szereti, azoknak kifejezetten nem ajánlom, nem túl nagy élmény ebből a szempontból, sőt, ahhoz képest túlárazottnak érzem.
2017. 10. 03.
Gyorsaság és reakci

Kicsit olyan ez a játék, mint egy bonyolultabb Spot It! (Dobble).

Nem az a játék, ahol nagyon sokat fogtok gondolkodni, taktikázni.
Elsősorban ügyességi játék, ami a reakció időn alapul.
Külön jó pont, hogy magyar fejlesztésű.

Party játéknak, családi játéknak egyaránt alkalmas, nem esik ki benne senki, mindenki végig játszik, nincsenek unalmas percek, gyors a játékmenet is.

Egy egész estés játék esten is simán elő lehet venni két komolyabb játék között, kicsit felpörgetni a hangulatot.
2017. 03. 05.
Pörgős családi játék

Kisebb gyerekekkel is jól játszható, pörgős, családi játék. A kicsit néha nehezen viselik, ha gyorsabbnak bizonyulsz. Éppen ezért nem árt néha nyerni hagyni őket.
2017. 02. 12.
értékelés

Nagyon izgalmas és pörgős társasjáték.Gyors gondolkozásra van szükségük a játékosoknak ahhoz,hogy nyerjenek és sokszor újra is lehet játszani.
2017. 01. 12.
értékelés

Nemrég kaptam meg, és nagyon élvezem! Izgalmas, pörgős, nem lehet megunni!
2017. 01. 12.
a család kedvence

Karácsonyi ajándék volt, nagyon megszerettük. Izgalmas és gyors gondolkodást megkövetelő játék.
2017. 01. 08.
értékelés

Izgalmas mechanizmusú játék jó kis keretsztorival, amiben az észlelés és a döntések gyorsasága is nagy szerepet kap.
2016. 12. 21.
Vicces kis filler

Egyszerű filler játék, ahol azért nagyon észnél kell lenni. A gyors reakció szükségessége miatt nem feltétlenül a legjobb stratégiát felépítő nyer.
2016. 12. 10.
értékelés

Nem könnyű, de izgalmas és nehezen abbahagyható játék. Ráadásul szép is! :)
2016. 11. 29.
értékelés

gyors, pörgős, izgalmasan idegesítő játék, ahol gyorsan kell okosnak lenni