Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vadnyugati legendák

Ár:
21.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Legyél te a legmenőbb vadnyugati arc! A Vadnyugati legendák nagyon szép, összetett családi „sandbox” társasjáték. A sandbox azt jelenti, hogy minden benne van, ami a témához, a vadnyugathoz kapcsolódik. Pókerezhetsz, marhát terelhetsz, aranyat áshatsz, párbajozhatsz... és még sok mindent – a lényeg, te legyél a leghíresebb vagy hírhedtebb!

Vélemények

4.67
3 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2021. 01. 30.
Western, sandbox, kalandok, mi kell még? Ha igazi vadnyugati legendává akartok válni, akkor ez a ti játékotok. A kezdeti nehézségek ellenére, sok mindenre oda kell figyelni, nagyon élvezzük a játékot. Lehet egymást segíteni, vagy borsot törni a másik orra alá ( letartóztatás, rablás, seriff csordafarmra tétele). Itt aztán mindent csinálhatsz, bányászhatsz, tivornyázhatsz, harcolhatsz..megannyi lehetőség) . Jópofa ötletek vannak benne, pókerkártya például, mely nemcsak pókerezésre hasznos, hanem a játék mechanikai részeként is. Sok-sok legendás hős, vagy nem hős, célkártyák, történetkártyák. Kétjátékos esetén a fekete ruhás embert kell irányítani fiktív harmadik játékosnak (kb az utolsó erőd fertőzés kockájához hasonlít). Negatívum: a vegyesbolt összeszerelési útmutatójának hiánya, a miniket nem lehet megkülönböztetni (1-2 kivétellel). A vegyesboltból három termék hiányzik, amivel nem lenne gond, ha alapjáraton is kihagyják azt a 3 helyet, de ez így tudatos, előre eltervezett vegyed meg majd kiegészítőbe volt.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 12.
Westworld

Nagyon tetszetős, szabadon mehetsz és szeded a pontokat a győzelemhez a magad módján
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 09.
Zseniális

Te jó ég ez a játék... Nagyon betalált. Rengeteg minőségi alkatrész, gyönyörű látványvilág. Konkrétan azt csinálsz ebben a játékban amit akarsz. Aranyat kerehetsz, amit pénzzé tehetsz a bankban, vagy kirabolod a bankot, rajtad áll. Még 2 fővel is élveztük, pedig akkor a Man in black-et is irányítgatni kell. Kötelező vételnek tartom.