Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázslatos erdőben – Im Märchenwald

Ár:
2.890 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (3)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A király lánya nagyon beteg, a tündérek szerint csak akkor tud meggyógyulni, ha összegyűjtünk 7 varázstárgyat Ezeket természetesen az elvarázsolt erőben kell keresnünk, ahol törpék, boszorkányok, hollók nehezítik dolgunkat. A megtalált tárgy kártyalapjának hátoldala fogja megmutatni a következő keresendő tárgyat.. Ám nem csak tárgyak jöhetnek fel laphúzáskor, de boszorkányok és hollók is, melyek hátráltathatják a küldetést. Célunk megmenteni a királylányt, és segíteni egymást a 7 varázstárgy összegyűjtésében. A játéknak akkor van vége, ha a hét varázstárgyat sikerül megtalálni.
Kooperációs játék egy varázslatos erdőben törpékkel, varázstükörrel.

Vélemények

2.67
3 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(2)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2018. 03. 13.
Egyáltalán nem könnyű
Mint memória játék nagyon ötletes, van benne fantázia, de a kezdeti lelkesedés gyorsan lelohad, hiába a változatos kártyatípusok. Könnyen vontatottá válik, ráadásul 49 lapból kell emlékezni az éppen megfelelőre, amik egyébként sem túl jellegzetesek. Könnyű összekeverni őket.
A 8 éves lányomat sem hozta különösebben lázba. Az biztos, hogy nagy fokú koncentrációt igényel, szóval ne a legfárasztóbb, legstresszesebb nap után üljetek le vele játszani.
A szabályokat könnyen meg lehet tanulni, akár óvodás korú gyerekkel is lehet játszani, bár számukra talán túl nehéz lehet. A boszorkány, a holló és a hét törpe kártyák miatt kifejezetten nehézzé válhat, könnyű veszíteni benne, és ha nincs sikerélmény, akkor a szórakozásnak is annyi. Ha történetet is szövünk hozzá - mint ahogy mi az első játéknál tettük - akkor elég izgalmas, de gyorsan elveszti a varázsát. Ráadásul minden játékhoz új sztorit kitalálni...
Előnye, hogy egyedül is lehet játszani, de úgy talán még unalmasabb. A rajzok sem igazán szépek, van bennük valami sötét komorság.
Annyi biztos, hogy kezdő játéknak nem javasolnám. Inkább a Szörnyszekrényt!
| 2 / 5 csillag!
2015. 10. 13.
Nem talált!

Memóriajáték túlbonyolítva. A felnőtteknek nem jött be, de a gyerekeknek sem. A kicsiknek nehéz, a nagyoknak meg gagyi. A grafikájára meg.... hát nem sikerült. Valahogy az egész játékból árad az unalom.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 04.
Memóriafejlesztős,mesélős

Gyerekeknek remek játék, fejleszti a memóriát és történetet is lehet közben mesélni.