Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vigyáz(z)hat - 6Nimmt!

Ár:
2.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (21)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ki lesz az ökörkör elnöke? Minden játékos kap 10 kártyalapot, amit a kialakított négy kártyasor egyikéhez lerak. Az a játékos, aki a hatodik kártyát illeszti a sor végére, annak az első öt lapot fel kell vennie. A játékot az a játékos nyeri, akinek elsőként sikerül lapjait leraknia. A Vigyáz(z)hat egy rendkívül izgalmas és ravasz kártyajáték, amit nem lehet megunni.

Vélemények

4.76
21 értékelés
5
(18)
4
(1)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 18.
Néha nem elég a stratégia

Több partin is túl vagyunk már, és azt kell hogy mondjam, hogy ez egy igen egyszerű, de nagyszerű kártyajáték. A szabályok érthetőek, és 1-2 kör után meg is lehet tanulni őket. Tudni kell taktikázni, felépíteni egy jó stratégiát, hiszen a játékban előre is gondolkozni kell. Mindemellett sokszor szerencsére is szükségünk van, hogy a többiek ne licitáljanak alánk, mert akkor már borul is az ördögi tervünk és magunk alatt vágtuk ki a fát.
Egy pörgős, szórakoztató és taktikázós (szerencse)játék, ami mindenképpen megérdemel 5 csillagot! :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 16.
nincs barátság

Nagyon gyors, szórakoztató, minden játékos hamar megleli benne a poént. Ha ki kell szúrni a másikkal, akkor nincs kegyelem, inkább más húzza fel az egész sort. Jól fejleszti a stratégiát, a több lépéssel előre gondolkodást.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 06.
Ökröcskék

Másfél éve egy szülinapi buliban voltam és ez a kártyajáték került elő. Sose játszottam, de az első kör után levágós volt, hogyan is kell. Nagyon könnyen tanulható és szerintem tök élvezetes és pörgős játék, be kell szerezzek egyet :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 11.
főleg,ha más az ökör

Nagyon jó játéknak tartom, szeretek vele játszani. Már várom, hogy az unokám elég nagy legyen ahhoz, hogy játszani és persze veszíteni is tudjon vele. Persze nekem is jobban esik, ha más a vesztes... Jókat lehet nevetni játék közben. Szórakoztató kártyajáték. Egyik kedvencem a sok közül.
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 01.
Ökör-kör

Családi eseményen, kollégákkal, barátokkal vagy játékklubbal, eddig felénk mindenki rákapott az ízére ennek az alap matematikai készségeket igénylő játéknak (amiben időnként nem is gondolnánk mennyire egyszerű téveszteni). Ha nálad a teljes csorda, akkor se búsulj, majd legközelebb eltereled másokhoz őket! Gyors és pörgős játék, lehet taktikázni, de nagyobb társaságnál már nagyon könnyen visszanyalhat az ökör! ;)
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 30.
Kihagyhatatlan

Kihagyhatatlan számos oknál fogva. Egy nyaralás alkalmával minden nap elő kellett vennünk, több órán át játszanunk kellett vele. Nem azért mert erre köteleztek minket, hanem azért, mert egyszerűen lerakhatatlan! Ez az a játék, aminek szabályait könnyen el lehet sajátítani, nem tart órákon át egy kör, még, ha sokan is vagytok! Tényleg bármilyen korosztály játszhat vele, csak a számokat kell ismerni. ;)
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 30.
Ökörködés kárörvendően


Gyors, pörgős, nevetős játék és ennek kiváló. Lehet taktikát is belevinni, de minek, ha a többiek máshogy gondolják és keresztbe tesznek, akár szándékosan, akár véletlenül. Van egy bővített verziója +10 lappal (0.0 - 0.9 értékűek), melyek bárhova helyezhetőek, így szándékosan is ki lehet szúrni valakivel, hiszen lehelyezéskor már ismerjük mindenkinek a lapját.
Gyerekekkel, felnőttekkel, családdal, mindenhogy ajánlott kipróbálni és akár nyaraláson elővenni, mert ennyiért megéri.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 03.
Remek játék, sok nevetéssel

Felnőtt fejjel (40+) többször is játszottunk vele, jó kis ökörködés. Mivel a szabályok szigorúan meghatározzák, hogy hová kell lerakni a soron következő, ezért ügyesen kell taktikázni a lapok kijátszásánál.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 26.
Könnyed partyjáték

Gyorsan megtanulható, könnyed kis partyjáték, amit mi a társas összejövetelek végén szoktunk bevetni, amikor már kellőképpen le van fáradva mindenki agyilag. Remek kis "tulok gyűjtögető" játék, egy pici stratégiával, egy pici kiszámíthatatlansággal fűszerezve. Ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 07.
remek partijáték

Könnyen tanulható, rövid és gyors játék de rendkívül szórakoztató, kellemesen felpörgeti a társaságot, bemelegíteni is teljesen jó egy komolyabb gameparti elött.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 02.
partijáték

Könnyen tanulható, gyors és szórakoztató, izgalmas partijáték. Tökéletes bemelegíteni a társasjátékozós napokon, jó hangulat termentô és az ára is kedvezô.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 13.
Szuper.

Szuper party játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Egyszerű, könnyen tanulható szabály, kezdőknek és haladóknak is kitűnő .
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 18.
Izgalmas

Sokan játszva kifejezetten változatos, bár talán kicsit túl nagy szerepe lesz a véletlennek. Kevesebb főnél többet számít a taktika.
| 3 / 5 csillag!
2017. 09. 07.
Bosszantó egy játék

Személy szerint engem bosszantott ez a játék. Szeretem a partijátékokat, könnyen tanulható a szabálya, de valahogy mindig nálam kötöttek ki az ökrök, pedig sokat taktikáztam. Volt benne nevetés is, de kicsit fel is húzott a játék.
Nem mondom, hogy soha nem játszanék vele, de ezer másik játék van, amire előbb gondolok nagy társaságban.
| 3 / 5 csillag!
2017. 07. 27.
„Hathathatvanhat…”

A partijátékok nagy öregje (csutulu rajongóknak Mérhetetlen Vénje) még évek múltán is kellemes szórakozást jelent kipróbálóinak. Gyorsan megtanulható szabályok, egyszerű játékmenet jellemzik. Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat, nagyobb a káosz, a kiszámíthatatlanság. Persze a szerencse valakit megsegít, valakit pedig csúful cserben – itt éppen ökörben – hagy. Profik részére több játékváltozat is kipróbálható. Magyar nyelvű elérhetősége mellett ára is kedvező, így bátran lehet ajánlani ökörködni szerető társaságok részére. Az idő vasfoga kikezdte, azonban meg nem ette.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 31.
Agyatlanul is

Egy igazán könnyed, mégis nagyon szórakoztató filler.
A játékosok folyamatosan úgy érezhetik, hogy van értelme odafigyelni, ésszel játszani, és mégis folyamatosan érik őket meglepetések, a többiek választása gyakran hoz olyan fordulatokat, amiken csak nevetve széttárjuk a kezünket.
Épp ezért nálunk általában akkor kerül elő, mikor valaki, vagy mindenki fáradt már egy kicsit, kellemesen felpörgeti a társaságot, és az sincs hátrányban, aki épp kevésbé tud koncentrálni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 14.
tökéletes partijáték

Ezzel szoktunk bemelegíteni a társasjátékozós napon. Nagy röhögésekre ad okot, és nem lehet kiszámolni, hogy mikor mi is a jó stratégia. Tíz évestől felfelé ajánlom inkább ezt a kártyajátékot.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 17.
gyors, egyszerű, aztán mégse...

Egy időben nagy kedvenc volt, nincs két egyforma parti, nem létezik nyerő stratégia. Könnyen tanulható, rövid játékidő, és teljesen kortalan!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 15.
Minden alkalomra

Gyors és szórakoztató, így kiváló partijáték, de akár rövid holtidő eltöltésére is alkalmas, vagy ebéd utáni kávé mellé.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 30.
Gazdag ember Borjúja

Tökéletes filler, amit lehet totál hiperkockán (minden egyes lapot számolva), és érzéssel is játszani. Nagy társaságban a legjobb, sörözéshez pedig már-már kötelező! :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 05.
Kituno partijatek

Baratokkal, szombat este, kotetlen, felhotlen, laza hangulatot varazsol a lakasban, szabadban egyarant :-)