Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.490 Ft

Vikingdoms

4.490 Ft
Átlagos értékelés: (7)

Leírás

Két viking vezér küzdelme sakklépésekben. A Vikingdoms izgalmas logikai társasjáték két fő részére. A játékosok úgy próbálnak lépegetni a bábukkal, hogy minél magasabb „tornyokat” hozzanak létre belőlük. A bábuk – a sakkból ismert – lépésszabálya pedig attól függ, mekkora a torony: egy bábu gyalogként lép, kettő egymáson már bástyaként és így tovább. Akinek sikerül egy legalább hat bábuból álló tornyot létrehoznia, az bővítheti elsőként a birodalmát.

Vélemények

4.86
7 értékelés
(6)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 16.
Sakkorongok

Elsőre nekem fura volt, hogy bármelyik csapattal léphetek, attól függetlenül, hogy kinek a korongja van felül. Több kör kellett, hogy ráálljon erre az agyam. Nem kerül elő olyan sűrűn, főleg egy-egy fárasztó nap után. De egész jó kis játék! Aki szeret sakkozni, az ezt is szeretni fogja.
2020. 03. 03.
Kedvenc játékunk!

Egyszerűen imádjuk ezt a játékot a párommal! Az elején bonyolultnak tűnt, aztán túl egyszerűnek. Most, hogy ismerjük az összes szabályt, végtelenül izgalmas, hatalmasakat lehet csatázni, taktikázni. Nincs kétszer ugyan az a játékmenet, egy rossz lépés, és máris garantálod az ellenfélnek, hogy nyerjen. Akárhova utazunk, megyünk, visszük magunkkal, kompakt a mérete, a játékhoz viszont ajánlott egy asztal.
2019. 04. 13.
Sakk + szerencse

Nagyon jó kis játék, és itt valóban előny, hogy kicsi: strandoláshoz is remek. Sakkozni tudók előnyben, de bárki gyorsan elsajátíthatja a szükséges tudást. Persze nem elég a logika és az előrelátás, sok múlik a szerencsén is. Aki csak az eszével nyerne, annak nem lesz a kedvence, de akit nem zavar, hogy a szerencse is beleszól a játékba, az biztosan élvezni fogja. Gyors, szórakoztató, gondolkodós játék. Nekem nagyon bejött!
2019. 03. 19.
Fosztogass sakklépésben

A sakk és gyűjtögetős játékok kombinációja, ahol a cél összetett, több módon elérhető. Szerintem bonyolultabb, mint a sima sakk. Klassz játék haladóknak.
2019. 01. 23.
Sakk2

Mint az előttem szólók is mondták, ez hasonlít a sakkhoz, mégis más, de jó értelemben. Itt is a gondolkodásé a főszerep, lutrival nem lehet nyerni. Aki szeret taktikázni, előre gondolkodni, annak nagyon erősen ajánlom ezt a játékot
2018. 10. 14.
Vikingsakk

Nagyon jó kis játék, nagyon erős taktikával. Talán itt még jobban is kell figyelni mint a sima sakkban.
2018. 02. 02.
Viking köntösbe bújtatott, szuper sakk

Az egyik legjobb barátommal próbáltuk ki. Gyerekek, nagyon jó! olyan, mintha a sakkot turbózták volna fel egy csomó új ötlettel. Nagyon szórakoztató, rengeteg stratégiai lehetőség van benne és nagyon király mikor a másik játékos belesétál a csapdádba! Jól átgondolt, kiegyensúlyozott játék!