Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Village: Nemzedékek játéka - Village Inn kiegészítő

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Nincs készleten

A játékcsalád további termékei

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 16.
Egy jó játékhoz kell minden újdonság

A village alapjjáéka nagyon egyedi, de több hibát is rejt magában. Ezek főként egyensúlybeli gondok, amit ez a kiegészítő is próbál azzal javítani, hogy nagyobb teret enged egyén pontszerzéseknek. Mindenképp ajánlom, még akkor is ha a PORT egy erősebb kiegészítő lett.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 11.
Tökélyre fejlesztve

Az alap Village játék ki nem használt felületeihez ad hozzá egy olyan extrát, ami az alapjátékon semmit nem változtat, csak további, új lehetőségeket ad hozzá - mégpedig olyan mértékben, hogy az akár meccsdöntő is lehet.
Egyes lapok játék közbeni előnyökhöz juttatnak, ami nagyot tud lökni egy-egy szituáción, egyes lapok pedig játék végi pontokat biztosítanak akár 5-6-ot is.
Izgalmas a kártyaszerzés mechanizmusa is és a sörfőzés, valamint a kocsma abszolút beleillik a tematikába.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 21.
Az új barátokra!

Maga a Village is nagyon bejött, de a fogadóval együtt sokkal jobb. Itt a gabonából főzött sörünket felkínálva befolyásos városlakókkal barátkozhatunk össze, akik azután sokat segítenek a pontszerzésnél. A kártyákon megjelenő új szereplők hozzáadják a játékhoz azt a bensőségesebb hangulatot, ami nekem az alapból, ahol csak egyforma fafigurák lakják a települést, kicsit hiányzott.
Másfelől a játék még összetettebb lesz - a jó értelemben. Új szabály szinte nincs is, de több dologra kell figyelni. A fogadó nagyon értékes mező, mi szinte minden körben vásároltunk pluszlépést is, hogy még egyszer használhassuk. Kellő időzítéssel, és némi szerencsével a játék végén pontot kaphatunk megmaradt kockáinkért, gabonánkért, felszerelésünkért, kedvezőbben számíthatjuk az utazásért, vagy krónikába kerülésért járó pontokat, vagy azonnali előnyöket szerezhetünk.
A kiegészítő nem olcsó, de van benne anyag, és nagyon megdobja a játékot.