Virágoskert (Cottage Garden)

  Normál ár: 8 990 Ft

  A Te árad: 8 541 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A rengeteg nagysikerű játékról ismert Uwe Rosenberg (Bohnanza, Agricola) játéka, melyben kertészkedhetünk. A játékban egy központi piacról megszerzett tetris-szerű lapkákat kell a saját kertjeink egyikébe elhelyeznünk, ügyesen taktikázva a lefedett és szabadon hagyott helyekkel.
  A Virágoskert sokszínű darab, gyakorlott játékosok számára is kihívást jelent, de a gyerekeknek szóló szabálymódosításokkal akár 5-6 éves kortól is játszható. Jól működik egyszemélyes módban, kettesben, illetve három vagy négy fővel is, mivel minden játékosszámnál változik kissé a játékmenet.
  A játék komponensei gyönyörűek, tökéletesen visszaadják a falusias angol kertek kötetlen, idilli hangulatát. Hobbikertészként nemcsak virágokkal, hanem szamóca ültetvénnyel, kerti piknikkel, tavacskával és az ágyásban lustálkodó macskákkal is találkozhatsz.
  A Virágoskertben a győzelem érdekében egyszerre kell megfontoltan előre tervezned és a helyzetet felismerve kivárnod, vagy éppen gyorsan újratervezned a stratégiádat.

  A Virágoskert a tavalyi esseni társasjátékfesztiválon debütált, az 5000 darabot számláló első kiadás felét ott helyben elkapkodták, a második fele pedig pár hét alatt fogyott el. A játék második kiadásából sem jutott mindenkinek a fa alá, vagyis kevesebb, mint három hónap alatt 10000 példányt adtak el belőle. A töretlen siker a javításokat tartalmazó magyar kiadással folytatódik.
  Csempéssz egy kis tavaszt az asztalra, bárhol, bármikor!

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  Patchwork 2018-ban várható

  Gémklub | 2017. november 23.

  Kedves Nikol! Várhatóan csak jövőre nyomja újra a Compaya a Patchwork-öt.
  Addig ajánlom figyelmedbe az Indian Summert, ami a kedvelt sorozat gyönyörű, legújabb tagja.
  https://www.gemklub.hu/indian-summer.html
  Nagyon jó

  Nikol | 2017. november 9.

  A Patchwork után nekem ez volt a második, ami nagyon tetszett. Egyelőre csak telefonon játszottam mindkettőt, de annyirajók, hogy mindkettőt megveszem. (Kedves Gémklubb mikor lesz megint Patchwork nálatok?)
  Egyszerű, könnyen megérthető, élvezetes és szemet gyönyörködtető játék. Nagyon szeretem és már a családdal együtt szeretném már játszani :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.