Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.990 Ft

Víz alatti városok

19.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (7)

Leírás

Az emberiség új életet kezd a mélyben – építs tökéletes várost!

A Víz alatti városok egyedi atmoszférájú, összetett stratégiai társasjáték. A játékosok fenntartható városokat építenek az óceán mélyén. Különleges akció- és tablóépítő mechanika: ha egy akciót azonos színű kártyával aktiválunk, mindkettő előnyeit használhatjuk – és a kártya be is épülhet a városunkba...   

A doboz tartalmazza a Biodóm promókártyát és az ahhoz tartozó játékalkatrészt is (a dobozban 1 promó található) 

Játékbemutató videó

Vélemények

3.67
7 értékelés
(1)
(2)
(3)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 02. 24.
Igazolt vásárlás
Atyaég! Azt hittem fel vagyok készülve, hogy az eddigi vélemények alapján egy gyengébb minőséget kapok.
De erre nem számítottam.

A kártyák vastagsága még elmegy, gyakorlatilag érezhetően vékonyabb, mint általában a társasjátékok kártyái. Bár furcsa, hogy nem gyári celofánban tartalmazza a doboz, hanem már előre símitózáras tasakban.
A játékszabály füzetében több a műanyag, mint a papír. Mintha egy szocreál prospektus lapjait fognám a kezemben.
A 4 összefoglaló lap.... nem tudom, hogy létezik-e vékonyabb papír.

A játékostábla.... hát az kritikán aluli. Oldalt kilátszik a szürkelemez, nem úgy, mint más, normál minőségű játékok táblái, ahol az egyik oldal vége rálóg a tábla oldalaira - visszaragasztva a másik oldalon, így nem látszódik a szürkelemez. Itt látszódik. Rémes.

A token kinyomóelemek, mintha sörkartonból készültek volna.

A műanyag jelölők éppen elmegy kategória.

Szóval minden alkotóelem rosszabb minőségű, mint az átlag.

És ez sajnos nagyon beárnyékolja azt, hogy milyen a játék maga. Ilyen választéknál szerintem 20 ezer forintért mindig lesz jobb játék, vagy ha jobb nem is, jobb minőségű mindenképpen.

Nagyon csalódott vagyok, mert kiadtam volna pár ezerrel többet is a jobb minőségért. Concordia, olcsóbb, Nagy Western Utazás, Brass, Anachrony, Ark Nova hasonló árkategória. Ha azokat ki lehetett hozni jó minőségben ilyen áron, akkor ezt miért nem lehetett???

Mint az autó, ami motorikusan tökéletes, csak a kasztni az, ami olyan, mintha Trabant lenne...

Játék: 4
Minőség: 2
2022. 05. 03.
A játék nagyon jó, nagyon szomorú hogy ennyiért egy insert sincs, az alkatrészekről meg ne is beszéljünk. Magyar szabály elérhetetlen pdf-ben, csak egy szabad fordítás van bgg-n az meg kritikán aluli.
2021. 07. 20.
Tényleg sajnálatos, hogy egy ilyen rendkívül jó játékra ami nagy élményt ad és bele tudom magam élni a témába, egyszerűen nem lehet 5 csillagot adni. Ahogy mások is írták a minősége és az ára között egyszerűen túl nagy a szakadék. Szerintem ezt nem szabadott volna megengednie az eredeti kiadónak, tervezonek. Felvaltva játszunk a marsal és nagyon szeretjük egyébkent. Marha jó játék. Köszi a magyar verziót Gémklub
2021. 07. 19.
Tegnap végre mi is kipróbáltuk a játékot és teljes mértékben egyet kell értenem az előttem szólóval. A játékélmény elsőre nagyon tetszett, de a játék minősége egyáltalán nincs egyenes arányban az árával. Vagy olcsóbbnak kellene lennie, vagy jobb minőségűnek. Bár gondolom a minőség terén a hazai kiadónak valamilyen szinten meg van kötve a keze. A szabályzat félrefordításokat tartalmaz, néhol olyan érzése van az embernek, mintha nem lett volna átolvasva kiadás előtt. Ajánlott az eredeti angol verzióval párhuzamosan átrágnia magát az embernek rajta. Kicsit bosszantó, főleg ha azt nézzük, hogy közben meg majdnem 20.000 Ft az ára. Ezektől eltekintve szerintem sokszor elő fog nálunk kerülni. Mindenképpen ajánlott az összetettebb játékokat kedvelő és társasjátékos tapasztalattal már rendelkező játékosoknak.
2021. 07. 06.
Kedves Gergő!
Örülünk, hogy tetszik a Víz alatti városok, igyekszünk a legjobb társasjátékokat kiadni magyarul. Sajnáljuk, ha úgy érzed, nem megfelelő a minőség, mi igyekszünk megtenni, ami rajtunk múlik. Ez egy nemzetközi gyártás, amiben kérésünknek megfelelően vastagabbak lettek a játéktáblák. Amennyiben hibát találsz a játékszabályban, kérlek, küld el nekünk levélben a hiba pontos leírásával. Köszönjük a visszajelzéseket, és jó játékot kívánunk!
2021. 06. 18.
Régóta követem ennek a játéknak a sorsát, már nagyon vártam, hogy megjelenjen magyarul is. Több lejátszott meccs után elmondhatom, hogy nem volt hiábavaló várni, ez egy nagyon jól összepattintott játék. Kell pár betanuló kör, mire az ember ráérez, hogyan tud a legjobban kombózni az akcióhelyek és a kártyák hatásaival utána viszont már nagyon könnyen megy.
Viszont bármennyire is zseniális a játék sajnos nem tudok szó nélkül elmenni a minőség mellett.... Az inzert hiánya szerintem megérthető, ehhez az alkatrészkészlethez elegendőek a simítózáras tasakok. Maga a játéktábla kivitelezési minőséget véleményem szerint hagy némi kívánnivalót maga után, eléggé ütött-kopott érzetet kelt. A kinyomkodós elemek némelyikénél, főleg az alagutaknál majdhogynem sebészi képességekre volt szükségünk, hogy sérülés nélkül kiszabadítsuk őket. A kártyák minősége nem a legjobb de nem is vészes. A dobozon található "promó kártyákkal" felirat érdekes, mivel a biodóm-on kívül más plusz tudtommal nincs a dobozban. Kicsit mókás, hogy a doboz tartalmából a játékszabálynak van a legjobb minősége. Ebben is akad néhány félrefordítás illetve pár helyen az ábrák és a szöveg nem feltétlenül egyeznek meg de kis utánajárással minden a helyére kerülhet.
Még egyszer mondom, maga a játékmenet nagyon jó, viszont egy közel 20.000 Ft-os társasjátéknál az ember elvár egy bizonyos szintű minőséget is, amit jelen esetben szerintem nem sikerült teljes mértékben abszolválni.
2021. 06. 01.