Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wazabi

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (11)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.00
11 értékelés
5
(1)
4
(9)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 03. 22.
Pörgős, egyszerű játék

Egyszerű szabályrendszerű, könnyen tanulható játék, jópofán megrajzolt lapokkal. Mi ketten is játszottuk, de többen nyilván élvezetesebb. Nagy a szerencsefaktor a játékban. Gyors, kb. negyed óra egy parti.
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 29.
tökéletes party játék

Elvárás nem volt a játékkal szemben! Az ár egy kicsit húzós, de talán megéri, nekem megérte! W a z a !
- a szabályok érthetőek
- egyszerű
Már csak nyomni kell!
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 25.
Wazzup

Mi mindig úgy játszottuk, hogy akinek először sikerül megszabadulnia a kockáitól, az nyer. Így nem kell várnia senkinek sem a következő körre. Egyébként felvezető játéknak tökéletes. Néha azért el tud tartani elég sokáig, annak ellenére, hogy pörgős játék. Volt hogy 2 perc alatt vége lett, volt hogy 45 percig szivattuk egymást. Nagy a szerencsefaktor, de azért a kártyák tudnak segíteni. Túlárazattnak tartom.
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 13.
Kockáztasunk valakinek odaadni a kockánkat, talán nem kapjuk vissza!

Egyszerű, pörgős partijáték, nem az a fontos ki nyeri a játékot, mivel kiszámíthatatlan, viszont egymásnak adogatjuk a kockákat, így csökkentve az esélyét annak, hogy valaki idő előtt győzni tudjon, igazából nagyon mókás és nem szabad komolyan venni, mivel előbb-utóbb mindenki begyűjt egy győzelmet. Kb. ennyi, ja és sok rekeszizmot hozzá!
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 24.
Szerencse és kiszúrás

Nagyon könnyen megtanulható játék, tényleg rendkívül gyorsan bele lehet rázódni. Van benne kevés taktika is, de inkább a szerencsén múlik a dolog (attól függ, hogy mit dobsz a kockáiddal). A legjobb párosítás a kevés dobókocka - sok kártya :)
Ja, és ahogy előttem is írták, az extrém sértődősöknek nem ajánlott
| 4 / 5 csillag!
2016. 04. 14.
Szórakoztató kockadobálás kezdőknek

A fenti játék egyik értékét számomra annak gyors megtanulhatósága jelenti. Pár perces szabálymagyarázat után már gurulhatnak a kockák. Igen, kockajáték, magas szerencse faktorral, amelyet kissé megbolondít a kezedben lévő kártyák felhasználása.
A játék célja is egyszerű, az nyer, akinek a leghamarabb sikerül a kockáitól megszabadulnia. Erre lehetőséget biztosít a kocka egyik oldalának kidobása, vagy a dobott „wazabi-k” értékét felhasználva egy-egy kártya aktiválása.
Ideális játék a társasokkal ismerkedőknek, gyors belépő azok számára, akiket elrettent a hosszú szabálymagyarázat, mégis szeretnének játszani. Ezen túllépve egyre kevesebbet kerül majd elő, de addig is remek szolgálatot tesz.
| 4 / 5 csillag!
2016. 01. 01.
Egyszerűen jó

Először játszottam vele, "meglepetés" játék volt. Meglepődtem az egyszerűségén és könnyen tanulhatóságán. Izgalmas, bár minél többször játszol, annál inkább tudod használni a "kiszúró" lapokat és ha hamar kiesel, bizony sokat unatkozhatsz. Jó kis időtöltés, ahogy korábban írták, bevezetőnek és levezetőnek tökéletes.
| 3 / 5 csillag!
2015. 09. 10.
Partijáték kezdőknek

Könnyen tanulható játék, ahol a hangsúly a kockadobáson és a kiszúráson van. Viszont kb. ennyiben ki is merül a játék. Ebben az árkategóriában jobb játékok is kaphatók.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
Pörgős filler

Gyors, pörgős játék. Egyetlen "hibája", ha túl jó vagy, és hamar kimész, sokat fogsz unatkozni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 17.
Szörnyecskék segítsetek!

Négy darab dobókockától kell megszabadulni minden játékosnak az akciókártyák segítségével. A kártyáknak különböző hatásai vannak, mint például: kimaradsz a körből, ismét te következel, lapot húzhatsz vagy éppen eldobhatod stb. A játék lényege kb. ennyi, célja pedig, hogy minél hamarabb szabaduljunk meg a kockáinktól és nyerjük meg a partit. A lapok grafikája tetszik a szörnyecskéknek köszönhetően. Bevezető- illetve levezető játéknak tökéletes választás.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
Könnyed játék

Gyors időkitöltő játék mielőtt/mután az ember játszik valami komolyat. Minimális kiszűrásfaktor van benni, úgyhogy sértődősökkel nem ajánlott. A szabályok egyszerűek, csak a kártya ikonjait kell megjegyezni.