Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

3.190 Ft

Wizard kártyajáték

3.190 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (7)

Vélemények

3.86
7 értékelés
(3)
(1)
(2)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 08. 28.
Felturbózott Rikiki

Valóban. Se több, se kevesebb. Jó, van benne plusz funkciólap, ami kicsit dob a rikikin, és a grafika tényleg szép, de ettől ne várjunk többet, mint az eredetitől. Ugyanakkor pont ezért, aki a Rikikit szereti, ebben se fog csalódni, a plusz lapok még csavarnak is egy picit. Könnyed kártyajáték, utazáshoz vonatra, ahol van kis asztal, vagy strandra.
2018. 01. 28.
Gyakran előkerül

Egyik ismerősöm mutatta meg a játékot, sokat elmond, hogy azóta a társaság minden tagja beszerezte magának. Az, hogy előre meg kell mondani az ütéseink számát, taktikussá teszi a játékot, de van bőven szerencsefaktor is, különösen a varázsló és bolond kártyák miatt. Egy könnyed, szórakoztató kártyajáték, tökéletes le- vagy felvezetés társasozós estékre.
2018. 01. 20.
Igen, Rikiki

Csatlakozom azokhoz, akik megmondták, hogy ez Rikiki. :) A plusz lapok persze kicsit adnak hozzá, de nem annyit, mint amibe kerül egy pakli francia kártyához képest (főleg, hogy az többségében már eleve van otthon).
2017. 02. 07.
Oh Hell

Ez az amerikai "Oh Hell" (itthon: Rikiki) nevű játék variánsa. A mágus és a Bolond sokat ad az eredeti szabályokhoz, olyannyira, hogy Amerikában komoly kultusza van, és nagy versenyeket is rendeznek. Ennek ellenére én inkább a "Witches" játékot javaslom megvételre, mert annak a paklijával a Wizard is játszható, fordítva azonban nem.
2017. 01. 08.
Rikiki felturbózva

A Z és N jelzésű speciális kártyákkal tökéletesen felpörgeti a Rikikiként már ismert játékot. Egy adag szerencsefaktort is behoznak, így szerintem sokkal izgalmasabb, változatosabb partyk születnek. A szabályok gyorsan elsajátíthatóak. 3 fővel maratoni hosszúságú a játék, 6 fővel reális a 45 perc. A grafika szerintem zseniális, jókat nevetek a figurákon játék közben. :D Egyetlen negatívum: a speciális kártyák lerakásakor nagyon résen kell lenni, sajnos a Z és N jelzést is fehérre készítették, így oldalról nézve könnyen keverhetőek. Érdemes ezekre hangos bemondást kérni vagy valami más egyezményes jelzésben megállapodni a félreértések elkerülése érdekében.
2015. 08. 14.
Az egyik legjobb versenyjáték

Rikikiből származik, de nem pont ugyanaz. A Wizard lényege a 2x4 speciális kártya, ami teljesen felborítja a Rikikiben megszokott stratégiákat, és emiatt lesz körökkel jobb játék annál. Ha Rikikiben sokkal jobb vagy valakinél, 10-ből 10-szer megvered, ez egy idő után unalmassá teheti. Wizardban csak 10-ből 6-7-szer vered meg, bárki is legyen az, és ez az ami miatt sok versenyt rendeznek belőle, bárki bárkit elkaphat, de azért sok partinál kijön hogy ki a jobb. Bővebben: wizardkartya.hu (remélem szabad linkelni, ha nem töröljétek bocsi) Egyébként egy parti hossza kevesebb, mint 1 óra, a szabály 1 perc alatt megtanulható.
2015. 07. 28.
Varázslatos lenyúlás

Igen kérem, ez az a játék, amit régebben franciakártyával játszottunk, méghozzá Rikiki néven. Tehát igencsak szíven ütött, amikor a szabályokat olvasva erre rádöbbentem. Tegyük hozzá, hogy a játék jó, hosszan leköti a csapatot, viszont nagyon durvának tartom, hogy ezt így ki lehet adni. Azért aki teheti, próbálja ki, de úgy, hogy minél többen vannak a társaságban.