Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wizard kártyajáték

Ár:
3.190 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (7)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

3.86
7 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(2)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2018. 08. 28.
Felturbózott Rikiki

Valóban. Se több, se kevesebb. Jó, van benne plusz funkciólap, ami kicsit dob a rikikin, és a grafika tényleg szép, de ettől ne várjunk többet, mint az eredetitől. Ugyanakkor pont ezért, aki a Rikikit szereti, ebben se fog csalódni, a plusz lapok még csavarnak is egy picit. Könnyed kártyajáték, utazáshoz vonatra, ahol van kis asztal, vagy strandra.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 28.
Gyakran előkerül

Egyik ismerősöm mutatta meg a játékot, sokat elmond, hogy azóta a társaság minden tagja beszerezte magának. Az, hogy előre meg kell mondani az ütéseink számát, taktikussá teszi a játékot, de van bőven szerencsefaktor is, különösen a varázsló és bolond kártyák miatt. Egy könnyed, szórakoztató kártyajáték, tökéletes le- vagy felvezetés társasozós estékre.
| 2 / 5 csillag!
2018. 01. 20.
Igen, Rikiki

Csatlakozom azokhoz, akik megmondták, hogy ez Rikiki. :) A plusz lapok persze kicsit adnak hozzá, de nem annyit, mint amibe kerül egy pakli francia kártyához képest (főleg, hogy az többségében már eleve van otthon).
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 07.
Oh Hell

Ez az amerikai "Oh Hell" (itthon: Rikiki) nevű játék variánsa. A mágus és a Bolond sokat ad az eredeti szabályokhoz, olyannyira, hogy Amerikában komoly kultusza van, és nagy versenyeket is rendeznek. Ennek ellenére én inkább a "Witches" játékot javaslom megvételre, mert annak a paklijával a Wizard is játszható, fordítva azonban nem.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 08.
Rikiki felturbózva

A Z és N jelzésű speciális kártyákkal tökéletesen felpörgeti a Rikikiként már ismert játékot. Egy adag szerencsefaktort is behoznak, így szerintem sokkal izgalmasabb, változatosabb partyk születnek. A szabályok gyorsan elsajátíthatóak. 3 fővel maratoni hosszúságú a játék, 6 fővel reális a 45 perc. A grafika szerintem zseniális, jókat nevetek a figurákon játék közben. :D Egyetlen negatívum: a speciális kártyák lerakásakor nagyon résen kell lenni, sajnos a Z és N jelzést is fehérre készítették, így oldalról nézve könnyen keverhetőek. Érdemes ezekre hangos bemondást kérni vagy valami más egyezményes jelzésben megállapodni a félreértések elkerülése érdekében.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 14.
Az egyik legjobb versenyjáték

Rikikiből származik, de nem pont ugyanaz. A Wizard lényege a 2x4 speciális kártya, ami teljesen felborítja a Rikikiben megszokott stratégiákat, és emiatt lesz körökkel jobb játék annál. Ha Rikikiben sokkal jobb vagy valakinél, 10-ből 10-szer megvered, ez egy idő után unalmassá teheti. Wizardban csak 10-ből 6-7-szer vered meg, bárki is legyen az, és ez az ami miatt sok versenyt rendeznek belőle, bárki bárkit elkaphat, de azért sok partinál kijön hogy ki a jobb. Bővebben: wizardkartya.hu (remélem szabad linkelni, ha nem töröljétek bocsi) Egyébként egy parti hossza kevesebb, mint 1 óra, a szabály 1 perc alatt megtanulható.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 28.
Varázslatos lenyúlás

Igen kérem, ez az a játék, amit régebben franciakártyával játszottunk, méghozzá Rikiki néven. Tehát igencsak szíven ütött, amikor a szabályokat olvasva erre rádöbbentem. Tegyük hozzá, hogy a játék jó, hosszan leköti a csapatot, viszont nagyon durvának tartom, hogy ezt így ki lehet adni. Azért aki teheti, próbálja ki, de úgy, hogy minél többen vannak a társaságban.