Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.990 Ft

Yangtze

7.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

3.50
2 értékelés
(0)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 05. 19.
Yangzte

Szép kilalakítású, viszonylag könnyen érthető.Több játékossal kíváló családi játék lehet.
Yangtze 2-4 játékos játszhatja, sajnos azt kell mondanom igazából 3-től izgalmas. Két játékos esetén 2-3 játékot után , amikor már nagyából tudsz minden lehetséges taktikát annyira nem élvezetes mivel sok új fordulatot nem hozz.
2016. 12. 09.
Folyó menti kereskedés

Egyszerű, de ötletes taktikai játék. Az első találkozásom Reiner Kniziával. Soha rosszabbat! Könnyen és jól tanítható, igazi családi játék. A játékosok közötti interakció magas elsősorban a licitálás miatt, de azt is folyamatosan figyelni kell, hogy a másik melyik árulapkákat gyűjti, mert meglehet, hogy ugyanarra állunk rá. Folyamatos döntéskényszer, hogy eladjak, vagy magasabb pénz reményében hosszabb szetteket gyűjtsek össze. A pénzjelölő skála nagyon ötletes. Pörgős játékmenet (nagyjából 45 perc), és szemkápráztató kivitelezés!