Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zingo - Hány óra van?

Ár:
7.690 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Játssz a kedvenc Zingo játékoddal, és közben tanuld meg leolvasni az időt! A Zingo! egy szórakoztató, lendületes, interaktív játék, amely izgalmat és tanulást visz a klasszikus bingó játékba! A „Hány óra?” verzióban a játékosok megtanulják leolvasni a kis és nagy óramutató állását egy hagyományos órán, és ezzel együtt megértik a digitális óra működését is. A két választható nehézségi szint jó lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek egyszerűen meg tudják tanulni, hogyan kell leolvasni az időt, de a játék később is szórakoztató maradjon számukra!

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 08. 15.
Megismerni az órát

Azzal a céllal szereztem be, hogy a lányom könnyebben, játékos módon tanulhassa meg az órát leolvasni. Ez be is jött! Pikk-pakk megtanulta értelmezni mind a digitális, mind az analóg állásait. Felnőttek számára nem túl izgalmas, sőt alapvetően nem az izgalomra építő játék. Ezt elsősorban tanulásra lehet használni.
A játszmák rövidek, pár perc az egész. Fejleszti a figyelmet és a gondolkodás gyorsaságát is, nem pusztán az órát lehet vele tanulni.
Egy komoly hiányossága van, hogy mindössze hat - bár az két oldalas - táblája van, amin különböző óraállások vannak ábrázolva. Ha sokat játszanak vele, akkor meg lehet tanulni. Viszont van negyed, egész, háromnegyed, és fél állás is. Az én lányomnak nagyon tetszett, ráadásul ő éppen most fogja tanulni az iskolában az órát. Ezzel a játékkal könnyen ment, és egyszerűen.
Ahhoz képest, hogy mit kap tőle a játékos, túlárazottnak tartom, de ha visszaemlékszem, hogy nekem milyen nehezen ment az óra, akkor hirtelen nagyon hálás vagyok a készítőknek.