Zombicide: Black Plague

  Normál ár: 31 990 Ft

  A Te árad: 30 391 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Kooperatív zombi-horror, ezúttal fantasy környezetben! Önálló játék, amely azoknak is élvezetes lehet, akik már ismerik az előző részeket!

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (3)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  Hey dude, where is my... boomstick?

  Krisztián | 2017. február 13.

  A Zombicide szériát azóta követem, mióta az első széria megjelent kickstarteren, és a Cool Mini or Not méltó a hitelen jött népszerűségére. Csodálkoztam is amikor bejelentették pont egy április elsején, hogy készül egy fantasy verziója a tipikusan zombifilmes játékuknak, ami a műfaji nagyok különböző kliséit ültették át tökéletesen egy társasjátékba. Nincs is annál hangulatosabb hogy a hullámokban támadó zombik mind felkerülnek és ellepik a táblát (ami a legtöbb zombis játékból hiányzik nekem).

  És ezzel a verzióval se kellett csalódnom. A figurák, CMoN-hoz méltónan gyönyörűek mint mindig. A szabályok minimális változtatása egy sokkal kiegyensúlyozottabb játékot eredményez. Valamint a műanyag karakter-táblák helyettesítik itt a teljesen karton karakterlapokat. Stílusos megoldás ami egyben egyszerűsítette a tárgyak rendezését a karaktereken. A hangulat meg lett spékelve a nekromanták bevezetésével, amik egy újabb mechanikát adnak a játékhoz. A másik hatalmas nagy plusz részemről mint RPG játékos, hogy a mini-k tökéletesen illenek bele egy fantasy RPG-be, így nem csak a társasjáték használatakor kerülnek elő.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha egy hosszabb, egyszerű de mégis kihívásokkal teli társast kerestek amit a kiegészítőkkel akár hatnál többen is lehet játszani.
  Ajánlom...

  Halalevo | 2016. november 17.

  Kooperatív, zombie, fantasy társas. Elolvastam, utána néztem a szabályoknak, játszottam egy próba játékot. Aztán jöttek a gyerekek (18 és 11 éves): enyém volt az első kör, elmondtam mit csinálok. Jöttek ők, majd a zombik. Majd elölről. Ennyi. 1-2 kérdés a szabályokkal kapcsolatban de semmi komoly. Egyszerűen csak játszottunk, élveztük a kooperatív játékot: "segíts ki bajban vagyok..." vagy "várj van nálam egy varázslat odaadom..." . Szuper a játék: egyszerű szabályok, izgalmas küldetések, szint lépés a karakterekkel, nagyszerű grafika és figurák. A karakter lap annyira jó, hogy külön említést érdemel. Angol tudás és zombi fantasy környezet szeretete szükséges hozzá.
  Középkori Zombicide

  Kadmon | 2016. november 7.

  A Black Plage-et azoknak ajánlom, akik szeretik a Zombicide-ot, de esetleg a társaságuk nem rajong a modern kori zombis történetekért. Egyébként én úgy érzem, hogy a sima Zombicide könnyebben megérthető, átélhető és játszható. Akinek pedig a fantasy elemek tetszenek, annak inkább a Massive Darkness-t ajánlom, ha van rá lehetősége.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Zombicide játékcsalád