Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

31.990 Ft

Zombicide: Zöld horda

31.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 06. 17.
Írtsd a zombit ne síránkozz!

A játék nagyon kooperatív, az egyes küldetésekben ha nem elég gyorsan szerzik meg a karakterek a hajítógépet, akkor a győzelem esélye is elillan. A narancssárga fokozaton (3.) már annyi zombi érkezik körről-körre, hogy felüdülés, ha nem kell folyamatosan zombit irtani a célok elérése érdekében. Egyedül is nagyon szórakoztató, de azért jó társasággal méginkább hangulatos játék. Az objektívákért folyamatosan rohanni kell, mert ahogy fejlődnek a karakterek, úgy lesznek rohamosan többen az érkező zombik is. Azoknak ajánlom, akik szeretik a harcolós feladatokat, illetve különösen akik kooperatívan is szeretik a harcolós feladatokat. A játék nem olcsó, de az élmény miatt hamar megtérül a befektetett összeg. Nem kezdőknek való ez a játék, de amikor megtanultad a szabályokat, már alig várod, hogy újra elkezdhess egy küldetést. A játék időigénye a közben gondolkodásra és megbeszélésre fordított idővel arányosan nő, nálunk 2-3 óra is volt egy-egy pálya.
2020. 01. 07.
Kis fejlődés, nagy lépés, hatalmas élvezet

Sajnos nekem még nincs meg, de már volt szerencsém kipróbálni, nemcsak az alapjátékot, hanem 1-2 kiegészítőt is. Az elején kicsit nyögve nyelős, figyelni kell arra, hogy nagyjából azonos szinten legyetek, de ha már jó varázstárgyaitok vannak és összegyűjtöttetek kb 30 tapasztalati pontot, akkor oda nektek az oroszlánt is! Remek játék, sok kiegészítővel.
2019. 06. 07.
Helyreigazítás

A játékszabályban és néhány kártyán helyreigazítást eszközölt a kiadó a félreértések elkerülése végett.
Ezeket az alábbiakban olvashatjátok:

Johannes karakterkártya
Kék tulajdonság: Átalakítás
Helyesen: Transzmutálás

Rolf karakterkártya
Második piros tulajdonság: Harci tombolás
Helyesen: Harci düh

Kardmester tulajdonság
Jelenlegi szöveg: A túlélő számára minden közelharci fegyver úgy tekinthető, mintha rendelkezne a kettős szimbólummal.

Helyesen: A túlélő számára minden közelharci fegyver úgy tekinthető, mintha rendelkezne az ikerszimbólummal.

Üss és fuss! tulajdonság
Utolsó mondat: Ha mezőjén zombik állnak, nem kell extra mozgási pontot költenie, hogy kimozogjon róla.
Helyesen: Ha mezőjén zombik állnak, nem kell extra akciót költenie, hogy kimozogjon róla.


2019. 05. 25.
Szabály hiányosság??

Én segítséget kérnék: van egy karakter képesség amit nem találunk. Ez az átváltoztatás (Johannes kék képessége). Ha ebben tudna valaki segíteni előre is köszönöm. (vagy abban, hogy a szabálykönyvben hol található
2019. 05. 17.
Kooperatív zombiirtás

Egy fantasy témájú többen is játszható társasjáték. A nehézség küldetésenként változik akár egyedül is játszható. Hatalmas élmény mikor a horda beszabadul a pályára és kezdődhet a zombiirtás.