Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

1.990 Ft

Zooloretto: Goodie-Box

1.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

3.50
2 értékelés
(0)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 02. 19.
A magyar nyelvű leírás hiányzott a dobozból

A Sugárban található boltjukban vásároltuk a Goodie-Box kiegészítőt. Az alapjátékokat szeretjük, a kiegészítők is szupernek tűnnek, de sajnos csak kettőhöz találtam az interneten feltöltve magyar nyelvű leírást és a fordítóval se boldogultunk. Ha módjukban áll, kérem egy útmutatót tegyenek elérhetővé letölthető formában. Köszönettel!
2017. 05. 13.
Kapu

Két kiegészítőt vásároltam a napokban: ezt és az Exotic c.-t. A Goodie box-tól nem vagyok elájulva, bár a kisállat simogató bővítése tetszik. Sajnos magyar nyelvű útmutató ehhez nem volt, ezért úgy gondoljuk, hogy az iroda részleg melletti bővítés a bejárat. Így a látogatókat ezen keresztül léptetjük be, s mindannyian itt állnak, míg nem lépünk velük. (Az Exotic készletben találhatóak a vendégek, akik a 2-es pontból indulnak.) A takarékbetétkönyv használatán is módosítottunk: ha megvan mind a 4 spórolt érme, akkor a bank további 1-et ad hozzá kamatként, amit azonnal fel is tudunk használni.