Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zooloretto: Goodie-Box

Ár:
1.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Zooloretto: Goodie Box 5 mini-kiegészítőt tartalmaz, amelyek vagy az 2007-es Év Játéka Zooloretto-hoz, vagy a 2010-es Magyar Társasjáték díjat nyert Aquaretto-hoz használhatóak.
- A beszoktatási területen tarthatunk egy éppen nem lehelyezhető állatlapkát, amit bármikor ingyen az állatkertbe tehetünk, de ha ez nem sikerül, a játék végén ezért a lapkáért nem kapunk pontot. (Zooloretto)
- Az állatsimogatóba tett állatkölykökért pénzt kaphatunk, de már nem tehetjük át őket a kifutókba. (Zooloretto)
- A vonat-kiegészítővel kisvasutat építhetünk, amely ugyan elveszi a területet, de minden megépített szakaszért újabb két pontot kapunk. (Aquaretto)
- A három segítő munkatárs közül bárki megszerezheti őket. Mindegyikőjük más képességekkel rendelkezik, és ha hozzánk szerződtek, már nem is akarnak máshol dolgozni. (Aquaretto)
- A takarékbetétkönyvbe minden körben betehetünk egy érmét, ha más akciót nem hajtunk végre. Négy körrel később a megtakarított pénzt a játékos fel is használhatja.

Vélemények

3.50
2 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2019. 02. 19.
A magyar nyelvű leírás hiányzott a dobozból

A Sugárban található boltjukban vásároltuk a Goodie-Box kiegészítőt. Az alapjátékokat szeretjük, a kiegészítők is szupernek tűnnek, de sajnos csak kettőhöz találtam az interneten feltöltve magyar nyelvű leírást és a fordítóval se boldogultunk. Ha módjukban áll, kérem egy útmutatót tegyenek elérhetővé letölthető formában. Köszönettel!
| 4 / 5 csillag!
2017. 05. 13.
Kapu

Két kiegészítőt vásároltam a napokban: ezt és az Exotic c.-t. A Goodie box-tól nem vagyok elájulva, bár a kisállat simogató bővítése tetszik. Sajnos magyar nyelvű útmutató ehhez nem volt, ezért úgy gondoljuk, hogy az iroda részleg melletti bővítés a bejárat. Így a látogatókat ezen keresztül léptetjük be, s mindannyian itt állnak, míg nem lépünk velük. (Az Exotic készletben találhatóak a vendégek, akik a 2-es pontból indulnak.) A takarékbetétkönyv használatán is módosítottunk: ha megvan mind a 4 spórolt érme, akkor a bank további 1-et ad hozzá kamatként, amit azonnal fel is tudunk használni.