Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Törzsvásárlói kedvezmények

Törzsvásárlói kedvezmények – Klubtag kedvezmények

A Gémklubnál a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, fontos számunkra, hogy megbecsüljük a rendszeresen nálunk vásárlókat. Ennek szellemében megújítottuk és a korábbihoz képest egyszerűsítettük a Törzsvásárlói kedvezményrendszerünket. A Gémklub új Törzsvásárlói kedvezményrendszerében, ha elérte a vásárló a meghatározott vásárlási összeget, törzsvásárlóvá, azaz klubtaggá válik, és attól kezdve fix %-os kedvezménnyel vásárolhat a Gémklub webáruházban. A már megszerezett törzsvásárlói státusz nem jár le (amíg a törzsvásárlói kedvezményrendszer meg nem változik, aminek lehetőségét továbbra is fenntartjuk).

 

A kedvezmény mértéke

A kedvezmény általános mértéke minden törzsvásárló esetében egységesen 10% a webáruházban megvásárolható társasjátékok széles körére, míg a Gémklub kiadói játékok esetében további 5% kiemelt kedvezményt biztosítunk, tehát a Gémklub kiadói társasjátékok 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

 

Kik a Gémklub törzsvásárlók, azaz klubtagok?

 • Minden olyan felhasználónk, aki a korábbi webshopos kedvezményrendszerben a 6–15%-os kedvezményszintekbe tartozott, automatikusan átkerül az új webshopban a törzsvásárlók csoportjába, és termékkörtől függően a termékek jelentős részét 10%-os kedvezménnyel, a Gémklub kiadói játékokat pedig a kiemelt 15%-os kedvezménnyel tudja megvásárolni.
 • Továbbá mindenki automatikusan bekerül a Gémklub törzsvásárlói közé, aki felhasználói fiókot hoz létre a Gémklub webáruházban, és egy vagy több vásárlásból eléri a 30 000 Ft-os vásárlási összeget (korlátlan idő alatt). Tehát ezáltal a korábban még a 6%-os kedvezményszintet el nem érők, az új vásárlók is bekerülhetnek a törzsvásárlói kedvezményrendszerbe.
 • A törzsvásárlói kedvezményekre – a fenti feltételek teljesülése esetén – egyaránt jogosultak magánszemélyek, cégek, oktatási intézmények, civil szerveztek és alapítványok.

Jelmagyarázat:

A kék kártya háttér egyértelműen jelzi számodra, hogy az adott társasjátékra vonatkozik a törzsvásárlói kedvezmény, azaz klubtag kedvezmény.

       Gémklub kiadói játékok 15% kedvezménnyel (kattints a képre a listáért)                            További játékok 10% kedvezménnyel (Kattints a képre a listáért)

                                                                                                   

 

További fontos tudnivalók

 • A korábbi webáruházban a 0–5% kedvezményszintbe tartozó vásárlók 2021. január 31-ig a termékek széles körét egységesen 5% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Gémklub webáruházban.
 • A törzsvásárlói kedvezmény, azaz a klubtag kedvezmény jelenleg csak a Gémklub webáruházban érvényes, a boltjainkban nem. A Gémklub Törzsvásárlói kedvezmények, azaz a klubtagság fizikai boltjainkra történő kiterjesztéséről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
 • A már megszerezett törzsvásárlói státusz, azaz klubtagság nem jár le (amíg a törzsvásárlói kedvezményrendszer meg nem változik, aminek lehetőségét továbbra is fenntartjuk).
 • Ha regisztrált felhasználóként ugyan jogosult vagy a törzsvásárlói kedvezményre, de ennek ellenére nem szeretnél kedvezményesen vásárolni a Gémklub webáruházban, kérjük, hogy jelezd az info@gemklub.hu e-mail címen.
 • A webshop akcióknál minden esetben tájékoztatjuk vevőinket, hogy az adott akció a törzsvásárló kedvezménnyel összevonható-e vagy sem.
 • Az új Gémklub törzsvásárlói kedvezményrendszer, azaz a klubtag kedvezmények érvénybe lépésének kezdete: 2020. augusztus 3.
 • A Gémklub Törzsvásárlói kedvezményrendszer, azaz klubtagság módosításának, illetve visszavonásának jogát fenntartjuk.
 • Amennyiben regisztrált vásárlóként – 2020. augusztus 5. után – nem fent leírtaknak megfelelő kedvezményszintet látod a felhasználói fiókodban, kérjük, hogy jelezd e-mailen a Gémklub Ügyfélszolgálatának, az info@gemklub.hu e-mail címen. 


Tudnivalók a korábbi törzsvásárlóknak itt.