Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Törzsvásárlói kedvezmények

A Gémklubnál a hosszútávú kapcsolatokban hiszünk, fontos számunkra, hogy megbecsüljük a visszatérő, a rendszeresen nálunk vásárlókat. Ennek szellemében megújítottuk és a korábbihoz képest egyszerűsítettük a Törzsvásárlói kedvezményrendszerünket. A Gémklub új Törzsvásárlói kedvezményrendszerében, ha elérte a vásárló a meghatározott vásárlási összeget, törzsvásárlóvá válik, és attól kezdve fix %-os kedvezménnyel vásárolhat a Gémklub webáruházban. A már megszerezett törzsvásárlói státusz nem jár le (amíg a törzsvásárlói kedvezményrendszer meg nem változik, aminek lehetőségét továbbra is fenntartjuk).

 

A kedvezmény mértéke

A kedvezmény általános mértéke minden törzsvásárló esetében egységesen 10% a webáruházban megvásárolható társasjátékok széles körére, míg a Gémklub kiadói játékok esetében további 5% kiemelt kedvezményt biztosítunk,tehát a Gémklub kiadói társasjátékok 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

 

Kik a Gémklub törzsvásárlók?

 • Minden olyan felhasználónk, aki a korábbi webshopos kedvezményrendszerben a 6-15%-os kedvezményszintekbe tartozott, automatikusan átkerül az új webshopban a törzsvásárlók csoportjába, és termékkörtől függően a termékek jelentős részét 10%-os kedvezménnyel, a Gémklub kiadói játékokat pedig a kiemelt 15%-os kedvezménnyel tudja megvásárolni.
 • Továbbá mindenki automatikusan bekerül a Gémklub törzsvásárlók közé, aki felhasználói fiókot hoz létre a Gémklub webáruházban, és egy vagy több vásárlásból eléri a 30,000 Ft-os vásárlási összeget (korlátlan idő alatt). Tehát ezáltal a korábban még a 6%-os kedvezményszintet el nem érők, az új vásárlók,is bekerülhetnek a törzsvásárlói kedvezményrendszerbe.
 • A törzsvásárlói kedvezményekre – a fenti feltételek teljesülése esetén – egyaránt jogosultak magánszemélyek, cégek, oktatási intézmények, civil szerveztek és alapítványok.

Jelmagyarázat:

A kék kártya háttér egyértelműen jelzi számodra, hogy az adott társasjátékra vonatkozik a törzsvásárlói kedvezmény!

Gémklub kiadói játékok 15% kedvezménnyel                                                          További játékok 10% kedvezménnyel

                                                                                                   

 

További fontos tudnivalók

 • A korábbi webáruházban a 0-5% kedvezményszintbe tartozó vásárlók 2021. január 31-ig a termékek széles körét egységesen 5% kedvezménnyel vásárolhatnak meg a Gémklub webáruházban.
 • A törzsvásárlói kedvezmény jelenleg csak a Gémklub webáruházban érvényes, a boltjainkban nem. A Gémklub Törzsvásárlói kedvezmények fizikai boltjainkra történő kiterjesztéséről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
 • A már megszerezett törzsvásárlói státusz nem jár le (amíg a törzsvásárlói kedvezményrendszer meg nem változik, aminek lehetőségét továbbra is fenntartjuk).
 • Ha egy regisztrált felhasználó ugyan jogosult a törzsvásárlói kedvezményre, de ennek ellenére nem szeretne kedvezményesen vásárolni a Gémklub webáruházban, kérjük, hogy jelezze az info@gemklub.hu email címen.
 • A webshop akcióknál minden esetben tájékoztatjuk vevőinket, hogy az adott akció a törzsvásárló kedvezménnyel összevonható-e vagy sem.
 • Az új Gémklub törzsvásárlói kedvezményrendszer érvénybe lépésének kezdete: 2020. augusztus 3.
 • A Gémklub Törzsvásárlói kedvezményrendszer módosításának, illetve visszavonásának jogát fenntartjuk.
 • Amennyiben bármely regisztrált vásárlónk 2020. augusztus 5. után nem az itt leírtaknak megfelelő kedvezményszintet látja felhasználói fiókjában, kérjük, hogy jelezze emailen a Gémklub Ügyfélszolgálatának, az info@gemklub.hu email címen.