Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási és fizetési információk

 

 

ÚJ SZEMÉLYES ÁTVÉTELI HELY! 2021. július 5-től webáruházi rendelésedet már a Gémklub Társasjátékbolt - Sugárba is kérheted személyes átvételre.

 

Szállítási és fizetési információ

A szállítás Budapesten és vidéken is hétfőtől péntekig, munkanapokra kérhető. A megrendelt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálaton keresztül vállalja a GémKer-Gémklub Kft.

 

Házhoz szállítási díjak

 • 15 000 Ft-ig 990 Ft
 • 15 000 Ft felett díjmentes

 

Csomagpontra történő szállítás díjai

 • 10 000 Ft-ig 790 Ft
 • 10 000 Ft felett díjmentes

 

Személyes átvétel díja a Ráday utcai, valamint a Sugár Üzletközpontban található Gémklub-boltban

 • Értékhatártól függetlenül díjmentes

A fenti árak bruttóban értendők, az áfát tartalmazzák.

 

A szállítási és átvételi módok részletei

A vásárló a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely
lehet:

 • Házhoz szállítás: Budapesten és vidéken (kézbesítés hétfőtől–péntekig, munkanapokon 8:00–17:00 óráig). A várható átfutási idő 1–3 munkanap.
 • GLS Csomagpontra történő szállítás: Az alábbi linken található CsomagPontok (270 településen több, mint 650 átvevőhely) közül lehet választani, amelyet a megrendelés menete során lehet meghatározni. A várható átfutási idő 1–4 munkanap.
 • A termékek személyes átvétele: a Ráday utcai Gémklub társasjátékboltban, valamint a Sugár Üzletközpont I. emeletén található Gémklub Társasjátékboltban a bolt nyitvatartási ideje alatt. A Fény utcai Gémklub boltunkban személyes átvételre nincsen lehetőség. A várható átfutási idő 1–2 munkanap. Fontos változás, hogy a személyes átvétellel kért rendelések átvételére az átvételi értesítést követően 8 naptári nap áll rendelkezésre (a korábbi 3 héttől eltérően)!

E-mailben értesítést küldünk az átvétellel kapcsolatban. Leveleink, rendeléssel kapcsolatos értesítőink sok esetben (főleg gmailes és freemailes e-mail címek esetén) a Promóciók és/vagy a Spam mappába érkeznek, így kérünk, ha vársz tőlünk levelet, akkor ezeket a mappákat is ellenőrizd!

 

Fizetési módok bármely átvételi mód esetén

 • Utánvéttel: fizetés az áru átvételekor:
  • készpénzben: házhoz szállítás, személyes átvétel és GLS CsomagPonton történő átvétel esetén.
  • bankkártyával: házhoz szállítás, személyes átvétel esetén, továbbá több GLS CsomagPonton is van lehetőség bankkártyával fizetni.
 • Online bankkártyás fizetés megrendeléskor az OTP Simple alkalmazás segítségével: a rendelés véglegesítése után a vásárló az OTP Simple felületére kerül, ahol biztonságos módon fizetheti ki rendelését bankkártyája segítségével. Amennyiben a fizetés bármely okból meghiúsul, a rendelés törlődik.

Számlázás

A rendelésről a felhasználó vevő e-számlát kap arra az e-mail címre, amellyel regisztrált, illetve megadott.

 

Észrevétel átvett rendelés esetén

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed lenne az átvett rendeléssel kapcsolatban, akkor ügyfélszolgálatunkat keresd az info@gemklub.hu e-mail címen. A webáruházi rendelések kapcsán bármilyen ügyintézésre személyesen csak és kizárólag a Ráday utcai boltunkban van lehetőség. Ebben az esetben is javasoljuk, hogy mielőtt felkeresed a boltot, egyeztess ügyfélszolgálatunkkal e-mailben, hogy ne fáradj feleslegesen.