Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Stratégiai társasjátékok

Változatos, összetett kihívásokat nyújtó játékok, kreatív megoldásokat kiötlő játékosoknak.

A Stratégiai Társasjátékok kategóriája meglepően sokféle játékélményt magába foglal, hiszen amint egy játék kulcseleme a hosszú távú célok kitűzése és kivitelezése, stratégiai játékkal van dolgunk! A társasjátékok egyik legősibb ágaként mind az évezredek alatt összegyűjtött klasszikusok és vadi új, formabontó játék is meglelhető itt. Bár sokan rögtön csak a sakkra emlékeztető vagy más, hadseregekről, kastélyok ostromlásáról és hasonló, harciasabb témákról szóló játékokra asszociálnak, a stratégiai játékok világa ennél jóval tágasabb: történetvezette kalandoktól kezdve, városok igényeinek menedzselésén keresztül egészen a legletisztultabb, igazán absztrakt gondolkodást igénylő játékok várnak a gondolkodásra vágyó játékosra!

Amennyiben fiatalabb, vagy relative új társasjatékozókkal van tele a csapat, érdemes először a bevezető stratégiai játékok irányába elindulni, amik nem csak az összetettebb játékok alapvető szabályait mutatják be, hanem önmagukban is egy-egy teljes, valóban szórakoztató élményt tudnak nyújtani. Nem jelent semmit számotokra a draft kifejezés, esetleg nincs időtök egy ültében három órán keresztül játszani? A békés japán zarándoklatról szóló Tokaido, a kertvárost firkantó Köszöntünk... álmaid városában! vagy épp a Carta Impera Victoria pöttömnyi civilizáció vezető élményei mind könnyen emészthető, szórakoztató élményeket nyújtanak. Ezek a játékok igazolják az ősrégi igazságot: csak azért mert valami egyszerű, nem jelenti azt, hogy ne lehetne nagyszerű!

Összetett stratégiai
társasjátékok

Megnézem

Egyszerű stratégiai
társasjátékok

Megnézem
Rendezés: