Cash 'n Guns 2. kiadás

  Normál ár: 9 990 Ft

  A Te árad: 9 490 Ft

  Értékelés:  (4.5)
  Mindenki ismeri azt a klasszikus felállást a gengszterfilmekből, amikor nem tudni, ki melyik oldalon áll, és a fegyverek egymásra szegeződnek. A Cash ‘n Guns társasjátékban kipróbálhatjuk, mennyire teljesítenénk jól egy ilyen helyzetben.
  A játékosok a szajré reményében megpróbálják kijátszani bűntársaikat: egyszerre szegezik szivacsból készült fegyverüket valakire,
  és elkezdodhet az alkudozás. Senki sem tudhatja, vajon ellenfelének tényleg töltve van-e a tára, vagy csak fenyegetozik az üres pisztollyal. Aki a leghihetobben blöfföl, s meghátrálásra készteti társait, az fog a legnagyobb zsákmánnyal hazatérni a balhéból.

  Értékelések átlaga 


  (4.4)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 11 Családdal 9 Partijátéknak 12
  50% (7)
  43% (6)
  7% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 14)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Parti játék a javából

  Andrea | 2017. május 6.

  Az egyik kedvenc partijátékom. Nagyon gyorsan el lehet magyarázni az új gengsztertagoknak, hogy is kell zsákmányolni. Ha többen vagyunk levezetésnek általában előkerül és aztán megy a lövöldözés. Az tetszik benne, hogy gyors és egy két partit könnyen le lehet tolni buliba indulás előtt is.
  Remek partijáték

  Ferenc | 2017. március 7.

  Egy rendkívül szórakoztató, rövid játék, ahol az óvodai kispajtásodat is homlokon lövöd egy festményért.
  Vicces játék

  Petra | 2017. február 16.

  Nagyon szórakoztató, jókat lehet közben nevetni és szívatni egymást. Nem bonyolult játék, kezdőknek is ajánlott, vagy azoknak, akik nem szeretik a hosszabb stratégiai játékokat.
  Killergame

  Zsolt | 2017. február 8.

  Mikor te vagy a keresztapa és minden fegyver rád szegeződik és csak egynek mondhatod hogy fogd másra. Az az érzés felbecsülhetetlen !! :)
  Nagyobb társasághoz

  Teja | 2017. január 14.

  4 fő fölött mindig előkerül, a szabályokat gyorsan el lehet magyarázni, senki nem érzi magát egy-egy körből kizárva. A fegyverek feltartását állandó száj karate követi :). Nagyon szórakoztató, ahogy előttem is írták igazi partyjáték.
  Meglepő

  Pepe | 2016. december 31.

  Nem vártam sokat a játéktól, de meglepett. Érthetetlenül szórakoztató a szivacsfegyverek használata, de sajnos engem mindig kinyírtak. Amiért csak négy csillagot adtam, hogy nem tartom olyan játéknak, amivel huzamosabb ideig játszanék, inkább az évente egyszer-kétszer elővehető kategóriába sorolnám. Stratégiainak nem nevezném, partijátéknak meg gyengécske.
  Ennek ellenére mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki, mert az újdonsg varázsa nagyon meg tudja szépíteni.
  nem akkora durranás

  wallwaster | 2016. május 2.

  Vicces dolog egymásra szegezni a szivacsfegyvereket, kb az első két alkalommal. De hamar elvesztette a varázsát számomra. Az egyik karakternek mindenki erősnek érezte a képességét, így állandóan őt lőttük le, emellett kb random mutogattunk, ennél azért érdekesebbet vártam tőle. Elég nehéz annyi sérülést összeszedni hogy baj legyen, így ez sem volt túl izgalmas. Elég sok másik partijáték jobban tetszik, biztos azokat játszanám inkább helyette.
  Senkiben sem bizhatsz

  László | 2016. április 12.

  Nagyon jó party játék minél tobben jatszanak annál élvezhetőbb.Garantált a röhögés.
  móka, kacagás fél órában

  Zsuzsi | 2016. március 10.

  Ez egy nagyon vicces játék. Olyanoknak ajánlom, akik elfogadják, hogy ebben a játékban nem igazán az a lényeg, hogy ki nyer. Továbbá nem keresnek a többi játékos lépéseiben magas szintű logikát. Mert ez igazából csak a szórakozásról szól, és arról, hogyan tudsz blöffölni. Az mellékes, hogy jó esetben te is kaszálhatsz a zsákmányból. A grafika szuper, humoros ábrázolásokat lehet a játékban találni (a Munchkin kedvelői ismerős stílusra lelhetnek). Felnőtteknek is ajánlom, de egy családban simán bele lehet vonni gyerekeket is már kb. 11-12 éves kortól.
  Kiss Kiss Bang Bang

  Marci | 2016. március 8.

  Ami tetszik: nagy a szórakoztató faktora. Nagyon mókás és komédiába illő helyzetek alakulhatnak ki (kedvencem, a mindenki mindenkit kinyír, és így senkié nem lesz a szajré, a másik pedig amikor egyetlen egy ember marad élve a körben.) Könnyen tanulható és aki szereti a szivatós, blöffölős játékokat, ez nem fog csalódást okozni. Néhány jelmez elemmel kiegészítve (napszemüveg, kalap, fux, olasz-angol akcentus) még autentikusabb hangulatot lehet varázsolni.
  Ami nem tetszik: ha karakterekkel játszunk akkor előfordulnak olyan karakterek, akiknek szinte esélye sincsen labdába rúgni. Pont ugyanezt sérelmezem a BANG!-ben, ott is van pár karakter, aki halálra van ítélve. Általában ezek az erősebbek és akkor természetesen sokan rá fognak fókuszálni. Gyakorlatilag annak a játékosnak a számára élvezhetetlenné teszik a játékot, és csak a pisztolyráfogás rész marad meg.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!