Star Wars X-Wing: Az Ébredő Erő figurás játék

  Normál ár: 12 990 Ft

  A Te árad: 12 341 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban....
  A bizonytalanság korát éljük. Egyre fokozódó feszültség fojtogatja a galaxist, ahogy a birodalmi
  vezetőkből újraszerveződő Első Rend befolyása egyre csak növekszik, de a köztársaságpártiakból létrejött Ellenállásnak még van egy halvány reménysugara. A bátor hősök küzdelme a sötétség erői ellen még felélesztheti bennük a képességet, hogy egy új jövőt kovácsoljanak...

  A játékosok a birodalmi flotta vagy a lázadó sereg legrátermettebb pilótáit irányítva állhatnak egy-egy raj élére, hogy mára már ikonikussá vált űrhajóik, az X-szárnyú vagy a TIE vadászok irányításával könyörtelen küzdelemben kerekedjenek felül ellenfelükön. Válassz hajót, szereld fel, keríts legénységet, tervezz és cselekedj! A játék különleges manőverezési rendszere rengeteg taktikázásra ad lehetőséget, a részletesen kidolgozott, festett űrhajómodellek pedig megdobogtatják minden gyerek és felnőtt rajongó szívét.

  Értékelések átlaga 


  (4.9)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 8 Gyakorlott játékosoknak 7 Ketten 11
  93% (14)
  7% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 15)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  A legjobb játék

  Katarn576 | 2017. január 4.

  Nagyon örülök hogy megtudtam venni ezt a játékot, mert már nagyon sokat hallottam róla, és mindenki csak jókat mesélt, szóval engedtem a sötét oldal csábításának, és nem bántam meg. Az egyik legjobb társasjáték a maga nemében.
  Egy messzi messzi galaxisban :)

  rambo666 | 2016. szeptember 20.

  Remekül kidolgozott játék, rajongóknak kötelező darab.
  A kiegészítők miatt a költségek az egekbe szökhetnek, de
  megéri rááldozni, viszont aki nem akar annak a játék
  az alapdobozzal is kiválóan élvezhető.
  Vigyázz! Függőséget okoz!

  László | 2016. szeptember 19.

  Szenzációs játék! Nem csak SW rajongóknak. Az alapdoboz arra elég, hogy kipróbáld és magával ragadjon a játék. Nem olcsó mulatság, de ha nem szeretnénk versenyeken indulni és a világ legjobbja lenni, akkor okosan válogatva talán nem rokkanunk bele anyagilag.
  Szépen kidolgozott hajók, szép grafika, mindig újat adó űrcsaták, rövid játékmenet.
  Eddig teljesen hidegen hagytak ezek a méricskélős wargame-ek, de

  Gabor | 2016. szeptember 2.

  ...örülök, h ezzel a játékkal tettem egy próbát. Ha mást is ez riaszt csak el, de a Star Warst viszont szereti, érdemes lehet nekifutni, hiszen elég egyedülálló élményben lesz része a profi minőségnek köszönhetően. Sajnos ennek megfelelően az ára is húzós, az FFG nem viccel, mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha egy valamirevaló oldalt létre akarunk hozni. Ennek ellenére most úgy gondolom, h megéri a dolog, nagyon élvezetes a buildek próbálgatása és a különböző hajók (pilótaképességek) és upgrade-ek egymásra hatása.
  Legjobb Star Wars játék

  Kristóf | 2016. január 30.

  Minden rajongónak kimondottan ajánlom, nem fogjátok megbánni, ha megveszitek.
  A játék!

  Lajos | 2016. január 27.

  Gyerekkorom óta imádom a Star Wars világát. Az" átkosban" nem voltak még ilyen játékok, ezért nagy kíváncsisággal vetettem bele magam ebbe a világba.
  A játék jó, de költségben kissé magasra teszi a lécet. Főleg ha komolyan akarod játszani. Akár egy használt autó árát is bele tolhatod!
  A kezdő csomag játékra szerintem nem igazán jó, mert kevés játék elemet tartalmaz. Véleményem szerint plusz három-négy hajó megvásárlásával már igazi játék élményt nyújt.
  Van benne potenciál!

  Fbg | 2016. január 19.

  Nem tartozom az elvakult Star Wars rajongók közé, de alapvetően szeretem a sorozatot, így kíváncsian vártam mit tud ez a játék miután kaptam egy példányt.
  A modellek kidolgozása kifogástalan és a grafikák is szemet gyönyörködtetőek! Az egész játék minőségi és jól kitalált. A szabályok gyorsan tanulhatók és máris bele lehet vágni egy izgalmas és hangulatos űrcsatába:)

  A játék menete jól kidolgozott és éppen csak kellő mennyiségű szerencsefaktor van benne. A manőverek rejtett kiválasztása lehetőséget ad az okoskodásra, és nem árt figyelembe venni a pilótaszinteket, melyek meghatározzák a mozgás sorrendjét, valamit a pilóták speciális képességeit. A mozgás után lehetőség van különböző akciókkal megtámogatni taktikánkat. Az ezt követő harci fázisban pedig kockák segítségével lehet egymásnak esni, ami bár tartogat véletleneket, de sok dologgal módosítható, ha jól taktikáztunk előtte, és nagyon pechesnek kell lenni, hogy valaki erre fogja a vereségét... A győzelem vérbeli taktikázáson múlik:)

  Már ennek az alapcsomagnak a segítségével élvezetes csaták játszhatóak le, de a különböző kiegészítőkkel igazi flottákat hozhatunk létre, csak győzzük anyagilag:P A dobozban található küldetésfüzet további játékváltozatokkal színesíti a repertoárt!

  Véleményem szerint azok is élvezettel játszhatják aki még csak nem is hallottak korábban a Star Wars-ról, de a filmek ismerete kétség kívül fokozza az amúgy is remek hangulatot. Összességében engem megnyert a játék olyannyira, hogy már úton van 2 kiegészítő...:)

  Boly | 2016. január 10.

  Én nem tartozom kifejezetten a Star Wars fanok közé, mégis csak pozitívat tudok mondani erről a játékról. Pörgős játékmenet, nagyszerű kivitelezés, és tök jó hogy magyarul is elérhető. Nagyon gyorsan tanulható játék és egy pár hajós csatát 20-30 perc alatt is le lehet játszani. Ajánlom!
  Gyönyörű, gyors, izgalmas!

  iceshine | 2015. december 23.

  Star Wars fanoknak igazi élménydömping. Az alapdoboz szuperül játszható önmagában, de vigyázat! Könnyen függőséget okoz. Sajnos eddig csak ez a kiegészítő jelent meg magyarul.
  Erő legyen veled hogy ne vedd meg

  Tamás | 2015. december 1.

  Remekül kidolgozott játék,sajnos a függővé válása sokba kerül a kiegészítők ára miatt.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Star Wars: X-Wing játékcsalád