Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

3.990 Ft

5 torony

3.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Törekedj toronymagas győzelemre!

Az 5 torony könnyed, pörgős, szettgyűjtős családi kártyajáték. A játékosok licitálással próbálják megszerezni a tornyaikhoz legjobban illő szinteket.

És hogy milyen szint illik a tornyaikhoz legjobban? Hát sorszámban minél közelebbi, mert így tud egy torony a lehető legmagasabbra épülni. És persze felfelé csökkenő sorszámú (vagyis átmérőjű). Hacsak nem kerül bele egy olyan trükkös kártya a toronyba, amely „megbolondítja” az emeletek sorát!

Na, de hogyan is jutnak a játékosok toronykártyákhoz? A soron lévőnek licitálnia kell – de nem pénzzel vagy erőforrással. Csak egy számmal, hogy az éppen felcsapott 5 kártyából hányat hajlandó elvinni. Amivel persze folytatni is tudja a kártyákkal megegyező színű tornyait. Szükséges esetben egy toronyból lehet egy szintet bontani, ami persze büntetőpontot fog adni.

Az 5 torony építészmestereiként arra kell tehát törekedjetek, hogy az öt különböző színű tornyotok minél magasabb legyen a játék végére. Minden szint egy pontot ér – de ha sikerül a toronytetőt is megszerezni, annak a toronynak megduplázza az értékét!

Forgassátok hát ezeket a mókás rejtett részletekkel teli toronykártyákat, licitáljatok okosan, szerezzetek kártyákat – építsetek minél magasabb tornyokat! Vajon melyikőtök lesz a legsikeresebb építész?

       

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!