7 Csoda: Párbaj

  Normál ár: 8 490 Ft

  A Te árad: 8 066 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A méltán népszerű 7 Csoda társasjáték kétszemélyes változata. A koncepció nem változott a nagy elődhöz képest, ezúttal is virágzó civilizációk felépítése a cél. Azonban a játékosok a már megszokott kártyatípusok mellé újakat is kapnak, és bár a háromfordulós játékmenet és a tudatos kártyaválasztás megmaradt, az előre kirakott, de esetenként titkos lapok és a többféle győzelmi lehetőség egészen új stratégiát követel. A 7 Csoda: Párbaj jól átgondolt és századszorra is izgalmas stratégiai társasjáték rengeteg kombinációs lehetőséggel, merőben új és felejthetetlen élményt nyújt!

  A 7 Csoda: Párbaj a 2011-es Év Játéka díj győztesének, a 7 Csodának kétszemélyes verziója. Egy komplex, de gyors, fordulatos, és nem utolsó sorban rendkívül szép stratégiai kártyajáték, ahol a játékosok felváltva szereznek lapokat a közös készletből és építik a saját civilizációjukat, hogy győzelmi pontokat gyűjtsenek. A mechanika tehát meglepően egyszerű, de a játék egyáltalán nem az!

  Az alapjátékból ismerős három kor, vagyis forduló ez esetben három előre kirakott kártyaelrendezést jelent nyílt és rejtett lapokkal. A játékosok ezekből válogatnak, ügyelve rá, hogy közben az ellenfél nehogy leszorítsa őket a harci sávról, vagy éppen túlságosan nagy tudományos fölényre tegyen szert, mert az azonnal a játék végét jelenti! Ez, valamint a többféleképp kombinálható és felhasználható kártyák, a változatos kezdőállások, és persze a felépíthető csodák teszik igazán izgalmassá és megunhatatlanná a 7 Csoda: Párbajt.

   

  A játékról bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

   

  http://www.gemklub.hu/news/cikkek/varosallamok-versenye-mire-jo-egy-vilagcsoda.html

  Értékelések átlaga 


  (4.9)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 28 Gyakorlott játékosoknak 23 Euro gémereknek 15 Ketten 42
  94% (45)
  6% (3)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 48)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Szuper, gyors, pörgős

  Ádám | 2018. március 20.

  Kiváló átültetése a nagy testvérnek gy kis dobozba két játékos részére. Práomnak először nem tetszett, túl egyszerűenek tartja mindmáig, nem is lett a kedvence, de hamar ráérzett a játék ízére és hogyan ne hagyjon számomra jó fejlődési, pontzserzési lehetőséget.
  A játék nagy erénye, hogy gyorsan le lehet játszani egy party-t, gyorsan elpakolható és előkészíthető és kis helyet foglal. A mechanizmus végtelenül egyszerű, egyszerűbb, mint a nagy tesóé.
  Ha nem szeretitek a túl egyszerű játékokat (nem Gazdálkodj okosan/Ki nevet a végén szintre gondolok), akkor nem a legjobb választás, ha viszont szerettek válogatni, nem mindig van időtök egy nagyobb játékhoz, akkor tökéletes választás.
  Legjobb párbaj

  Cintia | 2018. március 15.

  Ez a játék iszonyat jól sikerült. A legjobb kétszemélyes játék, ami valaha a kezünkbe került. Nagyon jó vásár volt, bátran ajánlom bárkinek, aki egy pörgős, taktikázós játékra vágyik. Hatalmas ötlet, hogy 3féle módon lehet benne nyerni, néha félre lehet vezetni a másikat és keresztbetenni neki.
  Legjobb kétszemélyes társas

  Emese | 2018. március 10.

  A 7 csoda alaptársas nagyon tettszett a férjemnek és nekem, ezért nagyon megörültünk amikor megtudtuk,hogy van 2 személyes változata. Azóta nagyon rá vagyunk kattanva. Bár előfordul, hogy a szabályokat keverjük a többszemélyes változattal, ezért a szabálykönyvet folyamatosan forgatjuk közben. A játék minősége kiváló a kidolgozása nagyon szép egy problémám vele, hogy számomra a lapok kicsik. Viszont így utazásnál kis helyet elfoglal, mert nem kell vinni a dobozt.
  Megunhatatlan

  Kitti | 2018. február 14.

  Olyan társasjátékot kerestünk, ami kettesben játszható, izgalmas, változatos, és ebben a kis dobozkában ezeket meg is találtuk. Van, hogy játékszabály szerint pakoljuk le a lapokat, de mostanában csak képpel felfelé rakjuk a szabály szerinti felállásban. Ezzel kihagyjuk a szerencsefaktort, és jó előre tudunk tervezni. Izgalmas, mert az esetek többségében minimális győzelmi ponton győzünk vagy éppen bukunk. Csak ajánlani tudom!
  Eszméletlen

  Gábor | 2018. február 3.

  Szerintem az egyik ha nem a legjobb 2 személyes játék. Gyors, pörgős, hamar le játszható de még is összetett.
  Pörgős

  Orsolya | 2018. február 2.

  Jó kis játék. Az elején kell egy kis idő a szabályok megértéséhez, de miután már rutinosak vagytok, gyorsan megy a kipakolás és a játék is. Szeretem, mert taktikázni kell benne és nem múlik minden a szerencsén.
  5*

  Kata | 2018. január 26.

  Nagyon összetett játék. Elsőre nehezebben ment a megértése, mivel kezdő játékosoknak számítottunk a párommal. Miután belejöttünk a szabályokba, egyre élvezetesebbnek bizonyult a játék. Mai napig rendszeresen az asztalra kerül nálunk és még mindig rejt újdonságokat számunkra.
  Kíváló!

  CodeName | 2018. január 2.

  Ez egy elképesztően jó játék! A férjemmel már nagyon sokszor kipróbáltuk, nagyon-nagyon tetszik mindkettőnknek. Abszolút hozza a 7 Csoda hangulatát! Eddigi legjobb ketfős játék amit csak próbáltam!
  A fordítás nem egyértelmű.

  László | 2017. december 27.

  Nekünk nem tetszik annyira, a magyar fordítás sem egyértelmű.
  Szuper

  Ágnes | 2017. december 12.

  Mások értékelése és véleménye miatt vettük meg. Nem túl hosszú, viszont nagyon izgalmas, sok mindenre kell figyelni. Olyan pároknak, akik szeretnek társasozni alap darab. Tényleg fantasztikusan jó:)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  7 Csoda játékcsalád