7 Csoda: Párbaj

Normál ár: 8 490 Ft

A Te árad: 8 066 Ft

Értékelés:  (5.0)
Irányítsd a 2 nagy ókori birodalom egyikét! Biztosítsd az erőforrásaidat, fejleszd a kereskedelmet, tudományt, de semmiképpen ne feledkezz meg a hadseregről sem! Döntéseid nem csak saját, de ellenfeled lehetőségeit is meghatározzák, ezért válassz körültekintően a kártyák közül!

Egyszerű szabályok, komoly stratégia és végtelen újrajátszhatóság jellemzi a 7 Csoda: Párbajt. A játékosok három fordulón keresztül próbálnak minél nagyobb és gazdagabb birodalmat felépíteni a közös készletet képező kártyákból, ehhez azonban az ellenfelük minden lépésére is figyelniük kell! Harc, tudomány, kereskedelem… A lapok kombinálása és szelektálása, a speciális épületek megszerzése és felépítése újabb és újabb stratégiát kínál minden partyban!

A 2011-es év játéka, a 7 Csoda stratégiai társasjáték kétszemélyes változata.

A 7 Csoda: Párbaj a 2011-es Év Játéka díj győztesének, a 7 Csodának kétszemélyes verziója. Egy komplex, de gyors, fordulatos, és nem utolsó sorban rendkívül szép stratégiai kártyajáték, ahol a játékosok felváltva szereznek lapokat a közös készletből és építik a saját civilizációjukat, hogy győzelmi pontokat gyűjtsenek. A mechanika tehát meglepően egyszerű, de a játék egyáltalán nem az!

Az alapjátékból ismerős három kor, vagyis forduló ez esetben három előre kirakott kártyaelrendezést jelent nyílt és rejtett lapokkal. A játékosok ezekből válogatnak, ügyelve rá, hogy közben az ellenfél nehogy leszorítsa őket a harci sávról, vagy éppen túlságosan nagy tudományos fölényre tegyen szert, mert az azonnal a játék végét jelenti! Ez, valamint a többféleképp kombinálható és felhasználható kártyák, a változatos kezdőállások, és persze a felépíthető csodák teszik igazán izgalmassá és megunhatatlanná a 7 Csoda: Párbajt.

 

A játékról bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

 

http://www.gemklub.hu/news/cikkek/varosallamok-versenye-mire-jo-egy-vilagcsoda.html

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 38 Gyakorlott játékosoknak 34 Euro gémereknek 19 Ketten 57
95% (62)
5% (3)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 65)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Szuper kétfős játék :)

Zizmooo | 2019. április 9.

Nagyon szeretjük! Pörgős kétszemélyes stratégiai játékot szerettünk volna, és megkaptuk. :)
A kicsi kártyák mondjuk lehetnének nagyobbak. :)))
Az egyik kedvenc kétszemélyes

Krisztina | 2019. április 9.

Ennyi pozitív vélemény után nehéz újat mondani. :) Nagyon szeretjük, felnőttel és nagyobbacska gyerekkel játszva is nagy élmény. Gyors és nagyon változatos játék, nincs két egyforma parti, nagyszerű játékélmény. Az inzertje is egész jó, védőzve is beleférnek a kártyák (a csodakártyák és a kis kártyák egyaránt).
Ha kétfős játékot keresel hatalmas újrajátszhatósággal, rövid setuppal és rövid játékidővel (30 perc), nagy játékélménnyel, akkor ne keress tovább, megtaláltad.
Imádjuk

Brigitta | 2019. március 26.

Nagyjából ez volt az első társasjáték, amit a férjemmel közösen vettünk, és imádjuk! A mai napig ez a kedvenc két fős játékunk. Minden lépés után kicsit újra kell gondolni a stratégiánkat, és alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Kb. fél-háromnegyed óra alatt le lehet játszani, ezért akkor is nekikezdünk, ha egy fáradt munkanap után nem sok kedvünk lenne egy nagyszabású játékhoz. A 7 csodával még nem játszottam, de ez a párbaj valami zseniális. Mindenkinek ajánlom, aki szeret egy kicsit is stratégiát építeni. Még ha vesztésre is áll valaki a pontok terén, akár az utolsó körben is arathat katonai győzelmet, ha az ellenfél nem reagál elég gyorsan.
Elengedhetetlen

Jud15 | 2019. március 5.

Gyors, pörgős játék, mindenképp muszáj megvenni.
Szuper

Imre | 2019. március 4.

Két fős játékok között az egyik legjobb!!! Minden parti más és más.
Az egyik legjobb

János | 2019. január 3.

Kétszemélyes játékok közül nekem ez az egyik kedvencem.
Viszonylag gyorsan bele lehet rázódni, az előkészítés sem tart túl sokáig, meg a doboz is elfér kis helyen.
Kotelezo!

Roland | 2018. december 23.

Nekem nagyon bejott a jatek! Iagazbol jobban tetszik, mint az 7 csoda. Kotelezo ketszemelyes strategiai jatek!
Szuper!

Dorina | 2018. november 26.

Az egyik legjobb kétszemélyes tárasjáték! Pörgős, izgalmas, és a mai napig tud újat mutatni. Heti pár alkalommal szoktunk játszani vele, nem tudjuk megunni. Bátran ajánlom mindenkinek!
Pörgős párbaj

András | 2018. október 13.

Barátnőmmel vettük, eszményi kétszemélyes játék. Pörgős, és pont eléggé komplex hogy legyen kihívás de még kezdőknek is ideális legyen. A szabályokat egyszerűen meg lehet tanulni, viszont van elég út a győzelemhez hogy szülessenek meglepetések.
Imádjuk!

Dorka | 2018. szeptember 25.

Túl vagyunk minimum 100 játékon már, de a mai napig tud újat mutatni, iszonyatosan élvezetes, pörgős, taktikázós játék, sokszor kerül elő. A pantheon kiegészítő új színt tud bele vinni, de csak az alapjátékként is kitűnő!

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7 Csoda játékcsalád