Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

80 nap alatt a Föld körül

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.00
4 értékelés
5
(0)
4
(4)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 22.
Jó mint a könyv

Szuper stratégiai játék az azonos című könyvből. Nem csak előre, hanem hátrafelé is léphetsz, ha az anyagi helyzet úgy kívánja. A játék végén nem lehet több vagyonod, mint 10£, illetve különféle pletykák alól kell tisztázni magad.
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 20.
Sokszor játszott

Szeretjük, gyakran elővesszük. :)
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 30.
Korlátlan szivatás....

Elsőre, mikor az ember kibontja a játékot és felnyitja a dobozt egy kissé meglepődik, mert szinte alig kapunk tartalmat a nagy dobozhoz képest...
Második nekifutásra a játék mechanikája meglepő lehet! Az első pár lépés megtétele után rá lehet könnyen érezni és kimondottan sokat lehet hátráltatni az ellenfeleket ha egyszer-kétszer úgy döntünk, hogy kevesebb hasznot húzunk, csak azért hogy a másik abszolút ne kaphasson semmit.
Nekem kimondottam tetszett.
| 4 / 5 csillag!
2017. 11. 02.
ÉÉÉS kilövés!

Kellemes kis oda vissza lépős játék, ahol a lemaradottakkat a lemaradás mértékéhez mérten támogatja a játék anyagilag és lehetőségileg, így nem éri meg első lenni. Nagyon tetszett a játék pénzszerző és pénzköltő mechanikája, viszont egy egyszerű egyet előre kettőt hátra technikával nagyon gyorsan fel lehet pumpálni a bankunkat, hogy aztán kilőjünk előre a pálya 1/3-áról, aztán megnyerjük a játékot két lépésből, azonban van lehetőség arra is, hogy a másikat szívassuk, méghozzá ha feladjuk a pozíciónkat. Érdekes megoldás.
A kidolgozás nagyon szép, tartósnak tűnik a nagy masszív vaskos dobozzal együtt, viszont a doboz 3/4-e légüres tér, szóval a méreteit semmi sem indokolja.