Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alles käse – Sajtvadászat

Ár:
2.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Mi is lehetne finomabb és ínycsiklandozóbb, mint a sajt? Az egereknek valószínűleg semmi. A Sajtvadászat egy olyan társasjáték, melyben az a játékos nyer, aki a legtöbb sajtot szedi össze. Csak óvatosan, ugyanis némely sajt csapdát rejthet!
A játékban kártyák vannak, melyek egyik oldalán sajtlyukak vannak egytől-hatig számozva, a másik oldalán meg vagy csapda, vagy semmi. A játékosok kiterítenek lyukakkal felfele hat lapot, majd minden játékos a körében egy kockával dob. Ha nem sikerül eltalálni egy kártyát sem, akkor meg lehet nézni az alját, van-e alatta csapda. Ha pedig sikeres a dobás, akkor vagy elviheti a kártyát, vagy eldobhatja megnézés nélkül. A játéknak akkor van vége, ha egy játékos három csapdát is felvesz, ő egyből kiesik a játékból. A többiek összeszámolják a pontjaikat, és a legtöbb ponttal rendelkező sajtínyenc nyer!
Remek szórakozás minden családnak, sajtimádóknak különösen! A mottó: Nincs olyan, hogy túl sok sajt!

Vélemények

3.80
5 értékelés
5
(1)
4
(2)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 12. 04.
Kicsiknek szerencsével, nagyoknak taktikával

Nagyon kedvelt játékunk, lassan vehetek egy újat, mert rongyosra játszottuk. Eleinte csak a szerencsére hagyatkoztunk, 7-8 évesek már megcsillanthatják taktikai tudásukat is.
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 14.
Esélylatolgatás gyerekeknek

Aranyos, egyszerű kártyajáték gyerekeknek. Nagyobbacskák már követni tudnak valamiféle taktikát is, nem puszta szerencsejátékként használható: figyeld az ellenfeled pontjait, milyen kártyából hány értékes és mennyi hátrányos (egérfogós) ment ki, mekkora esélyed van értékes lapra stb. Kis valószínűségszámítás, fejszámolás, memóriafejlesztés, de sok parti azért nincs benne.
| 3 / 5 csillag!
2018. 09. 15.
Kockázat nélkül, nincs sajt

Utazáshoz vettük meg ezt a játékot, és ebből a szempontból nem is okozott csalódást. Sok helyet nem foglal, és végtelenül egyszerű, gyorsan megtanulható játék.
Lényege, hogy a hat lehelyezett lapból olyat vegyünk fel, ami lehetőleg a legtöbb lyukú sajtot ábrázolja. Ezt nehezíti, hogy dobnunk kell egy sárga hatoldalú kockával, ami meghatározza, hogy milyen lapokból lehet válogatni.
Nagy szerepe van a szerencsének, - túl nagyot taktikázni nincs mód - mivel a lapoknak két oldala van, nem tudni, hogy sajtot szerzünk, vagy egérfogóban végezzük.
Aki három egérfogót ábrázoló kártyát összegyűjt, az veszít. Egyébként a játék kinézetébe túl sokat nem fektettek...
Ennél fogva a játszmák akár nagyon gyorsak is lehetnek. Egyébként a játék kinézetébe túl sokat nem fektettek...
Nem az a játék, ami kifejezetten izgalmas lenne, a lányom sem nyaggat, hogy játszunk vele.
Én nem tartom túl jó beruházásnak, ennél jobb kártyajátékok is akadnak, amikkel hosszú távon is el lehet szórakozni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 05.
Sajtvadászat

Nagyon aranyos kártyajáték, ideális bevezető gyerekeknek a kártyajátékokhoz. A szabályokat nagyon gyorsan el lehet mondani, mégis van mélysége, van tér a taktikázásra.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
Kis sajtocska

Most kaptam meg a játékot. A lapok mérete csalódást okozott! Nagyobb, erősebb lapokat vártam volna! Játék próbája még nem volt meg a gyerekekkel!