Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Angol gyermekeknek II.rész

Ár:
6.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Ez a játék az "Angol gyermekeknek" 1. részére építve, további 220 szót és 220 egyszerű mondatot tanít, amelyeket a gyermeki élmény- és tapasztalatvilághoz igazodva választottunk ki és gyermekeknek való rajzokkal illusztráltunk. Ehhez tartozik még az egyszerű fonetikus átírás, hogy a gyermekek maguk is "elolvashassák" a szavakat.
Gyermeke játszva sajátítja el ezt az új nyelvet! Nincs kényszer, nincs száraz nyelvtan, csak öröm a tanulásban és a tudásban! Valamint azonnali ellenőrzés, hogy valóban jól tudtuk-e a szót. A játékkal ezúttal New York belvárosában barangolhatunk és közben megismerkedhetünk Amerika jellegzetességeivel. Hasznos és érdekes játék minden hat évesnél idősebb gyermek számára. "Native-Speaker"-ek (vagyis angol anyanyelvűek) által ellenőrizve!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 08.
Hogy vedd rá a párod, az angol tanulásra ))))

Kezdő nyelvtanulóknak, diákoknak ideális és élvezetes játék. Jó kis színes grafikák, a 6 évesem is imádja nézegetni őket és persze kérdez és kérdez: "Anya ez mi... Anya ezt hogy kell mondani..." . A kártyákon a szavak mellett még plusz lehetőség, ha a mondatokat is átfordítjuk, ezzel is rögzülnek az alap mondatszerkezetek.
Egyetlen hátránya, hogy kevés az eredetileg benne lévő szókártyák mennyisége. Megvettük hozzá a kiegészítő csomagot is. Csak a lapok simán beleférnek a társas dobozába, nem mellesleg simán elférne az árában is )))))