Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

12.990 Ft

Birodalmi bányászok társasjáték

12.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Mélyen a föld alatt, ahol a csendet csak a csákányok ütemes koppanása töri meg te is részt vehetsz a kincsek hajszájában. Nem csoda, hogy a világ minden tájáról megjelentek bányászok. Vezesd győzelemre a saját nemzeted, építs fel egy virágzó bányarendszert miközben szövetségeket kötsz vagy épp szembeszállsz ellenfeleiddel.

Hozz létre láncreakciót a megfelelő kártyák kijátszásával! A hat különböző frakció kártyái különböző stratégiákat kínálnak, amelyek kombinálásával maximalizálhatod eredményeidet. Vajon képes leszel kiaknázni minden lehetőséget, hogy a te bányád legyen a leggazdagabb?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!