Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

15.990 Ft

Blokus (régi)

15.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

4.40
5 értékelés
(3)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 08. 17.
A legjobb útitárs

Amilyen egyszerűnek tűnik, annyira megunhatatlan. A szabályok egyszerűek, azonban véleményem szerint erre is igaz, hogy a második játéktól tudunk már igazán taktikázni. Az első játék során van egy pont, ahol leesnek a dolgok, onnantól kezdve irány a győzelem! Négyesben lassabb a játékmenet és izgalmas a különböző stratégiák találkozása; hármasban szintén; kettesben pedig egy új dimenzió, hiszen még taktikusabbnak kell lenni: segíteni egymást az ellenfél ellen. Nekünk a legjobb útitársunk, visszük magunkkal mindenhova: a családban is jó móka, kettesben a nyaralás alatt is izgalmas, nem túl hosszú, kicsit igénybe veszi az agyat, mégis inkább könnyed. Talán kell rá egy beállítottság (a nyeréshez), nálunk mindig van egy játékos, aki csak úgy rakosgat, vagy arra áll rá, hogy a másik útját lezárja mindig. Akinek jó a térlátása, logikája ésl a reál tudományok az erősségei, annak ez a játék piskóta, mégis izgalmas kihívás a többi játékos különböző rakosgatásai miatt.
2017. 12. 01.
Ócsósított verzió

A játék remek, viszont az új kiadás nagyon gagyi. A dobozon nincs fólia, a doboz anyaga olcsó hullámkarton, összedugdosva, foszlásra hajlamos kiálló élekkel. A parasztvakító dekoráció miatt a doboz fele üres, miközben az elemek nagyon vékonyak, alig lehet őket megfogni. Egy sikeres játékot ócsósítottak a nagyobb haszonért. Az ára persze horribilis.
Viszont előnye az új kiadásnak, hogy a mérete nem túl nagy.
2017. 04. 12.
A tervezés fontos.

Nagyszerű játék, ahol semmi sallang, csak maga a cselekvés. Lépéseinket meg kell terveznünk. Jó logikai játék. A doboz azt írja két fővel is játszató, ami igaz is, bár szerintem minimum 3 játékos kell, legjobb persze amikor 4-en vagyunk. Elején még gyorsan haladunk a vége felé azért már sokkal jobban oda kell figyelni.
2017. 01. 09.
remek

Habár 4-nél kevesebben nem érdemes játszani, a Blokus az egyik nagy kedvenc itthon, már évek óta nem unjuk. Habár nincs kerettörténet, néha mindenkinek szüksége van egy logikai játékra.
2015. 10. 08.
A kedvenc absztrakt játékom

Gyorsan tanulható, de sokáig fejleszthető játék, a régi absztrakt játékok közül nem véletlenül maradt fenn. Nyelvfüggetlen, viszont csak 4-esbe az igazi!