Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boribon - A nagy szamócavadászat

Ár:
3.490 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

3.20
5 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(2)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2019. 12. 02.
A legkisebbek játéka

A játék maga egyszerű és aranyos, nem bonyolult. Boribon pedig mindenki kedves mesehőse. A lapkák azonban fényesek, csúszkálnak, ami az élményt kissé csökenti.
| 4 / 5 csillag!
2018. 05. 13.
A társasozás kezdete

A társasozás kezdete, amikor megtanulja, az apróság, hogy meg kell várni, amíg a másik, húz és leteszi és nem mindig csak ő húzhat. Öröm és boldogság volt az arcán, ha a lányom előbb ért oda a szamócához, mert a szerencse neki kedvezett )))))) Időnként egyedül is játszott vele úgyhogy biztosan szerette.
| 3 / 5 csillag!
2017. 11. 14.
Picinek talán

Sajnos a minőséggel nekem is gondjaim vannak. Vékonyak a lapok, 2.7 éves gyerekem rögtön meghajlította egyiket ahogy kézbe vette. Maga a játék akár érdekes is lehet a fent említett szabály módosításokkal (3ból választani, vagy egy kezdő lapkészletből kiindulni és építeni). Nem lenne rossz ha a tábla 5*5os mérete se korlátozna hanem lehetne 5*5osbe és 7*7esbe is játszani. Sajnos erre nem gondoltak a tervezők. A 2.7 évesem még picit pici hozzá, de azt gondolom hamarosan érteni fogja és élvezni is.
| 2 / 5 csillag!
2016. 12. 24.
Háát

Nem szeretem, amikor egy mese hátán el akarnak adni ruházatot, játékot, de nem figyelnek a minőségre. Vékony játéktábla, csúszkáló lapok. Az eredeti ját3kszabály is kidolgozatlan, érdemes változtatni rajta (pl 3 lapból lehessen választani útvonalat, különben mindig kifutottunk a tábláról). Sajnálom, hogy megvettem.
| 4 / 5 csillag!
2016. 08. 03.
Kicsikkel

A harminc évvel ezelőtti "csonti" mai megfelelője, jó emlékeim voltak vele, ezért vettem meg. Nem bánom, hogy megvan, mert 5 éves lányommal két éve játszunk vele és nem unja meg. A kampókat mi kivesszük, mert nem szeretjük a fölösleges kudarcot :). Saját szabályként néha találkozunk, azaz nem szedjük le az utakat, ha egymással összeérnénk szamóca nélkül, hanem beszélgetünk egyet az úton, hogy nahát nem találtunk szamócát, aztán indulhat újra. Úgy is játszottuk már, hogy a cél a szamócánál való találkozás volt, amit aztán közösen nagy csámcsogva megettünk. A végén amúgy is megesszük együtt, amit találtunk. A fent említett kislány a középső, ez a játék egy csak vele eltöltött időt biztosít, ezért is szeretem és talán ő is ezért szereti annyira...