Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

10.990 Ft

Bűvös kulcsok

10.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Ki merészkedik beljebb a Kulcsok erdejében?

A Bűs kulcsok bájos családi társasják. A jákosok kockázatot vállalva prólnak minél értékesebb kulcsokat gyűjteni, hogy visszaadják a királynak legkedvesebb emlékeit.

Emlékeit az öreg király egyelvarázsolt ládikába zárta, amit bűs kulcsok sokasága nyit, ám nem minden kulcs csalogat előugyanannyi emléket a lál! A lát és a bűs kulcsokat egy elvarázsolt, sűerdőbe rejtette, nem messze pompás vál. Ti pedig ott álltok az erdőszén,kezetekben egy marék elvarázsolt kockávalamik sajnos hajlamosak elszundikálni, készen arra, hogy visszaszerezzétek az öreg király emlékeit.

A színpompás, elvarázsolt erdővalódi, tapinthatókulcsokkal, és fök tornyosulórral bomlik ki a ják dobozál, mellette a láda, amiben ott csög a sok rubint-emlék. A soron következőkos dob a három kockával, majd a dobott értékek köl választ egyet: ennyivel léssel merészkedik beljebb az erdőbe. Ezután dönthet, hogy a bűs kulccsal, ami mellett áll, megprólja-e kinyitni a lát. Ha nem, újra dobhat, és még beljebb lopakodhat, értékesebb kulcsok felé, amikkel több emléket lehet a lábólelőcsalni. Mindenképp bátor döntést hoz, hiszen a kulcs talán nem is valódi, és nem nyitja a lát. Egy új jákos vág neki az erdőnek, őpedig majd a következőrben prólkozhat újra. Ha viszont továbbmegy, akkor pedig megeshet, hogy a kockái elszunnyadnakmindegyiknek van ugyanis egy szundi oldalaőt elnyomja az álom az erdőzepén, és helyette a következőtor jákos folytathatja az utat ugyanonnan. Persze ha eléri a vár kapuját, megleli az aranykulcsot, és hát arrafeléa kulcsok is egyre többemléket hoznak.

rpedig aki először gyűjt össze elegendőemléket, az nyeri a jákot! Benned vajon megvan a bátorság, hogy nyakadba vedd a varázserdőt? Ha igen, akkor tegyél szert mihamarabb a legértékesebb Bűs kulcsokra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!