Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cartagena

Ár:
6.290 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A játékosok mindegyike 6 kalózt irányít, akik arra tesznek kísérletet, hogy Cartagena erődítményéből elmeneküljenek. A menekülési útvonal egy szűk alagúton vezet keresztül. Az alagút végén ott vár egy bárka. Aki mind a 6 kalózát az alagúton elsőként átjuttatja, megnyeri a játékot.

Vélemények

4.50
5 értékelés
5
(2)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 06.
Itt nincs vita

Az egyik kedvenc családi társasunk. Egyik nagy előnye, hogy bár lesz győztese a játéknak, mégsem közvetlenül egymás akadályozása a feladat.
Sőt, ha kártyát akarunk húzni, akkor vagy magunkat juttatjuk rosszabb vagy az ellenfelet jobb pozícióba.
Ajánlom mindenkinek, könnyed, élvezetes, egyszerű, mégsem megunható.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 10.
Egyszerűen nagyszerű

Könnyed családi társas. Egyszerű és jól érthető szabállyal. A játékmenet gyors. A 8 év szerintem túlzás, hamarabb el lehet kezdeni.
| 0 / 5 csillag!
2018. 01. 03.
Beszállhatsz, ha minden jel foglalt a kiválasztott kalóz előtt

A kiválasztott kalóz előre léphet a legközelebbi olyan jelig, amely a kijátszott kártyán látható és még nem áll rajta egyik játékos tengerésze sem (tehát még „szabad”). Ha a kiválasztott kalóz előtt nem találunk olyan jelet, amely a kijátszott kártyán van és még üresen áll (vagyis minden olyan jel foglalt már előtte, ami a kijátszott lapon van), akkor a kalózt végigvezethetjük a folyosón és beszállhat a várakozó csónakba.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 01.
Ne hagyd hátra a társad

Négy játékosnál izgalmasabb, hosszabb játék, ami különös menetű, mert kártyával lehet előre lépni, de kártyát csak úgy nyersz, ha hátralépsz. Szóval minden lépést nagyon meg kell fontolni, úgy, hogy közben figyelni kell a többiekre is. És egyáltalán nem mérvadó, hogy a játék elején ki áll legelől. Szóval nagyon jó, hogy kell benne gondolkozni, ugyanakkor az nem volt világos, mert a szabály nem írta le, hogy pontosan hogyan lehet bejutni a célba, így mi kreáltunk magunknak szabályt, de az valahogy nem tűnt a legjobbnak.
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 26.
Kalózok menni...Kalózok menni...

Érdekes mechanikájú játék, ahol a játékosok célja, hogy a leggyorsabban menekítsék ki az embereiket egy erődből(vagy szigetről), különféle tárgyakat segítségével. Izgalmas taktikai harc, ahol a "lassan jársz, tovább érsz" mondás érvényesül.