Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CIV: Carta Impera Victoria

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (6)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-11-18

Leírás

Könnyed, gyors civilizációépítős játék – gyűjts kártyákat akár mások rovására... A CIV: Carta Impera Victoria könnyen tanulható családi kártyajáték. A játékosok birodalmuk különböző területeit – tudomány, vallás, gazdaság stb. – fejleszthetik a kártyák segítségével, így jutva újabb kártyákhoz és képességekhez. A kombinációs készséget fejlesztő társasjáték.

Vélemények

3.17
6 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(2)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 25.
Meg kell vele barátkozni

Olyan játék kellett, ami két játékossal az ideális. Kellett két-három kört játszani mire minden szabályra rájöttünk. Az első két pakli kártyát kevertük össze, önmagában az első rész paklijával nem volt élvezetes. Összességében szeretjük és a kezdeti nehézségek ellenére egy jó játék.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 08.
Logika

Nagyon sokat lehet gondolkozni a sok különböző kombinációs lehetőségen, amelyeket a játék kínál neked. Nekem nagyon tetszik.
| 2 / 5 csillag!
2018. 12. 27.
CIVatós

Két főtől nem játszható igazán, a III. korig soha nem jutottunk úgy még el. 3 fő minimum de inkább a maximális 4 fővel játszható. A szabálykönyvön még dolgoztam volna a készítők helyében, valamint eltartott egy jó ideig mire a játékostáblákon rájöttünk mi mit akar jelenteni. Kicsit túlgondoltnak érzem ezt a játékot, főleg a túlbonyolított játékszabály miatt hogy most mikor, melyik tulajdonsága érvényesül a kártyának és miért stb...
| 2 / 5 csillag!
2018. 06. 08.
Gyenge

Nekünk ez a játék nem jött be. Ez már túlságosan egy agysejtes, semmi mélység nincs benne. Összegyűjtesz 7 egyformát és nyersz, óriási a szerencsefaktor. Persze lehet akadályozni a másikat valamennyire, de ez nekem kevés.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 08.
Egyszerű, nagyszerű

Kétszemélyes játékot kerestünk, a Jaipur mellett az egyik legjobb választás lett a CIV, gyorsan tanulható, jó játékideje van, a képességekkel gyakorlott játékosok mellett igen nehéz kigyűjteni valamiből 7 vagy 8 lapot. Emellett a rövidebb összejöveteleken könnyen beletanul bárki, nem kell hosszú magyarázókört játszaniuk. A téma/tematika szép, illik hozzá.

A dobozt én nagynak érzem, nem lett volna nehéz szerintem feleekkoraként megtervezni és úgy jóval könnyebben utaztatható lenne. A kártyák minőségét átlagosnak mondanám, viszont sok keverésnek van kitéve, érdemes lehet kártyavédőzni.
| 1 / 5 csillag!
2018. 05. 21.
CIV:

Ez egy borzalmas játék, nehezen tanítható, lapos játékmenet, gyenge minőségű kártyák és rendkívül túlárazott (104db kártya 6.490 Ft???)