Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.990 Ft

Cyberpunk RED Szerepjáték - Alapkönyv

20.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Üdv a Rőt Korában, csumba! A megacégek az elmúlt néhány évtizedben rendesen hazavágták a világot, és az utolsó háborújuk után mindenki magára maradt.
De no’ para, ez így frankó. Mert az elvadult boosterbandákkal, begőzölt kiborgokkal, céges orgyilkosokkal és a világvégét váró, nihilista kultuszokkal teli világban csakis egy szabály van: élj a Határon.
Nagyobb kockázat, nagyobb jutalom. Mássz a dolgok közepébe, szíts lázadást, légy te a lobbanáspont. Sose vezess lassan, ha fel is tépheted magad mögött az aszfaltot.
Az agyadba drótozott interfészhez csatoltad a Militech pisztolyod, karbonpengéket ültettél a bütykeidbe, a mindent átható rőt derengés enyhe hajnali köd a szemed helyén villogó implantoknak. A világ egy igazi Fenegyerekre vár. Lehet, hogy épp te leszel az.
A Cyberpunk RED, a Sötét Jövő klasszikus asztali szerepjátékának legújabb kiadása. A könyvben mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy felfedezhesd a Rőt Korának háború tépázta világát:
– Night City és a Cyberpunk történelmének és földrajzának részletes leírását, plusz infókat a Rőt Koráról.
– Tíz egyedi, játszható Szerepet: a karizmatikus Rockert, a halálos Szólót, a villámgyors adatháborító Netvadászt, a leleményes Technikust, az életmentő (vagy nem) OrvTechnikust, a kőkemény Médiát, a kötelességtudó Szervet, a folyton áskálódó Menedzsert, a ravasz Fixert és a világjáró Nomádot.
– Hasznos cuccok, gyilkos fegyverek, életmentő páncélok és csillogó kiberverek tárházát, vagyis mindent, ami ahhoz kell, hogy az Utca ura lehess.
– Három Faxlap kalandmodult, hogy tudd, miről szól valójában a Cyberpunk.
– A Harci Zóna és a céges telephelyek benépesítésére tökéletesen alkalmas, előre generált ellenfeleket, további számtalan véletlenszerű eseményt, ami segít életet lehelni a Citybe. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!