Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

20.990 Ft

Cyclades

20.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2016. 11. 07.
Összetett izgalmas játék az euro és ameri kategória határán

Ez a játék igazi keveredése a különféle kategóriáknak és játékmechanizmusoknak. A győzelmi feltétel nagyon egyszerű, legyen a forduló végén két metropoliszod, de ennek eléréséhez nagyon sokféle út vezet.
A játék két ponton is nagyon konfrontatív, egyrészt licitálni kell a végrehajtható akciókra, ami önmagában is elég erős, mert nagyrészt nem fogod tudni azt csinálni, amit kitaláltál. Ezen felül elfoglalhatunk területeket az ellenfeleinktől, természetesen a már felépített épületekkel, erőforrásokkal együtt. Viszont a sok csatázás nem biztos, hogy megtérül. Ugyanis...
- Ha azt gondolod, hogy ez egy területszerzős játék, és minél több területet szerzel, hogy sok legyen a bevételed, VESZÍTESZ, mert nem tudod megtartani a kulcsfontosságú területeidet, ha nagy területet kell védened.
- Ha azt gondolod, hogy ez egy wargame, és megpróbálsz mindenkit harccal legyőzni, VESZÍTESZ, mert a háború sokba kerül ám, és másra nem fog jutni akció, a hadi erő pedig limitált. Ráadásul mindig egyszerűbb üres területeket szerezni, a harc kockázatos. (És bár van dobókocka, a szerencse szerepe minimális. Inkább csak azért van, hogy a harc mindig kicsit kockázatosabb legyen, ha nem vagy túlerőben.)
- Ha azt gondolod, hogy elég lesz építkezni, hiszen az kell a győzelemhez, VESZÍTESZ, mert elveszik tőled, amit építettél
Kell kigondolt stratégia, de nagyon kell alkalmazkodni az adott helyzethez, ami miatt akár egy forduló után mindent tervezhetsz újra.
Izgalmas, fordulatos játék, remek komponensekkel. Számomra a játék egyetlen hibája, hogy a játékidő nehezen behatárolható. A győzelem jöhet hirtelen, amikor még igazán senki nem számított rá, de valamikor még plusz 1 óra is eltelik, amikor pedig már azt hitted, hogy a következő lesz az utolsó forduló. :)
2015. 09. 27.
Az istenek legyenek veled

Nehezen találni szavakat erre a játékra. Az első játék élményem ehhez a játékhoz fűződik és azóta is a kedvenceim közt van. A játék egyszerűen gyönyörű és nagyon jó szórakozást nyújt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2015. 08. 26.
Nagyon szuper játék

Ez az egyik kedvenc stratégiai játékom. Változatos, több mód van a győzelemre.
A játék tartozékai szépek, jó minőségűek. Feleségem nem szereti, ő a könnyedebb játékokat kedveli.
Erősen konfrontatív játék.
2015. 07. 09.
Istenem! :)

Ez egy stratégiai játék,melyben csapatokat vezénylünk,és metropoliszokat építünk.Istenek kegyeiért folytatunk harcot,és mitológiai lényekkel nehezíthetjük meg ellenfeleink dolgát.Akiknek ajánlom:Szeretik a görög mitológiát,a harcot,a licitálást,építést.Akiknek nem ajánlom:Nem szeretnek csatázni,sértődékenyek,mert ez ennek a játéknak bizony szerves része lehet a játéknak.Nekem nagy kedvencem,nagy bánatomra annyit nem kerül elő a játék mint amennyit szertném,mert párom nem szereti az ilyen típusú játékokat.
2015. 06. 24.
Kötelező

Ha szeretsz taktikázni, építkezni, csapatokat hadba küldeni akkor ez a Te játékod. A dobozon feltüntetett 13 éves kor tényleg valós, kisebb gyerekeknek nem igazán való. Viszont legutóbb olyan társasággal játszottunk, ahol volt egy 60 feletti högy is. Hát nem kellett félteni! :) Amúgy a játék kivitelezése gyönyörű, a szabályok érthetőek, csak az jelent némi negatívumot, hogy a műanyag figurák némelyike görbécske lett.